Будівельна компанія "Ярковиця"

Ярковиця - фото
вулиця Військових Ветеранів, 10Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Дедалі частіше покупці житла звертають увагу на комфорт та екологічність. Саме тому українці в пошуку покращення житлових умов вибирають насамперед не перенаселені міста, а престижні передмістя.

Ми створили таке місце, де можна не перейматися жодними повсякденними клопотами, а просто жити й насолоджуватися життям. Ми знайшли такий земний куточок, де люди можуть жити далеко від гамірного міста і водночас користуватися всіма його вигодами.

«Калинова Слобода» - саме те місце, на яке варто звернути увагу прихильникам життя в гармонії з природою.

Містечко розташоване в екологічно чистій місцевості поблизу Чорного лісу в передгір’ї Карпат. Нерухомість в «Калиновій Слободі» влаштує не лише тих, хто слідкує за своїм здоров’ям, цінує спокій та затишок, а й задовольнить потреби найвибагливіших клієнтів, які обирають житло за рівнем комфорту, якості та екологічності проживання.

Дістатися до «Калинової Слободи» дуже легко. Містечко розташоване всього в декількох хвилинах ходи від супермаркету «Сільпо» та обладнане двома в’їздами: з вул. Набережна ім. В.Стефаника та з приміського села Крихівці.

Рух автомобілів «Калиновою Слободою» спроектовано таким чином, щоб її мешканці змогли швидко та зручно потрапити у будь-яку частину містечка. Загалом це унікальний проект, який змінює уяву мешканців міста про якісне, зручне та сучасне житло.

Сьогодні завершено будівельні роботи в другій черзі містечка. На черзі роботи з благоустрою.

Тут є все: неповторний мікроклімат, багаторічні зелені насадження, велика відпочинкова зона, розташована на берах річки та каскаду озер, цікава рельєфна місцевість з найчистішим повітрям в регіоні. Зручною перевагою містечка «Калинова Слобода» є його спортивно-відпочинкова інфраструктура, яка складається з кількох спортивних майданчиків та дитячих зон дозвілля, магазинів, кафе, ресторанчиків, човнової станції та велодоріжок, що компактно розмістилися на території містечка.

Фірма «Ярковиця» пропонує можливість придбати готове житло в містечку «Калинова Слобода», на умовах розтермінування. При сплаті першого внеску решта суми розбивається на період розтермінування. При цьому відсутні будь які комісії чи додаткові платежі.

На території містечка знаходиться також консультаційний відділ, де на вас чекають висококваліфіковані фахівці, які нададуть повну інформацію про містечко та проведуть цікаву екскурсію.

Завітайте до «Калинової Слободи» та переконайтесь у всіх перевагах цього райського куточка.

Відгуки