Кафе "Мафія Ф"

Мафія Ф - фото
вулиця Чорновола, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 22:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 24:00Без перерви

Інформація

«Мафія» — це демократичний ресторан, який ви можете відвідувати щодня. «Мафія» — це місце, в якому вас вразять високою якістю обслуговування і доступними цінами. «Мафія» — це заклад, який блискавично доставить улюблені страви до вашого дому, офісу чи в інший куточок нашого міста.

А ще ви можете замовити суші — працює доставка суші.

У нас ви можете організувати ділові зустрічі чи відсвяткувати різні урочистості, провести романтичне побачення або шумну вечірку. Проте, вам необов’язково чекати особливої події, щоб навідатися до нас. До «Мафії» можна завітати вранці на чашечку кави чи вдень на недорогий обід, зайти до нас на смачну й доступну вечерю, щоб насолодитися апетитними стравами та ненав’язливою музикою у компанії друзів.

Вас приємно вразить швидкість та висока якість нашого сервісу, а доступність цін взагалі шокує. 

Крім того, ви можете замовити доставку будь-якої страви з нашого оновленого меню. Поспішайте спробувати кожну нашу новинку. І не забувайте, що відома фішка нашого закладу — піца на дровах, яку ви також можете скуштувати у нас або замовити прямо додому чи в офіс.

Заходьте в гості та обирайте затишний столик на першому чи другому поверсі нашого закладу або замовляйте доставку улюблених страв. Який би спосіб ви не обрали, ми гарантуємо бездоганний смак їжі та відмінний сервіс.

Відгуки