Аудиторська компанія "Вектор аудиту"

Вектор аудиту - фото
вулиця Чорновола, 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Товариство з обмеженою відповідальністю «Аудиторська компанія «Вектор аудиту» працює на ринку аудиторських послуг з 2008 року. 
Компанія проводить свою діяльність відповідно до Міжнародних стандартів аудиту та Міжнародного кодексу етики професійних бухгалтерів (включаючи міжнародні стандарти незалежності).

Завдяки нашому досвіду, знанням та компетентності можемо допомогти вам у розв'язанні найрізноманітніших питань. Фахівці компанії відповідально підходять до поставлених задач, виконують роботу професійно, якісно та вчасно.

Послуги:
  • обов'язковий аудит;
  • ініціативний аудит;
  • аудит грантових коштів;
  • бухгалтерський аутсорсинг;
  • звітність за МСФЗ;
  • податковий консалтинг.

Наша компанія
Включена до Реєстру аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності за номером № 4229, що мають право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності;
Пройшла процедуру відбору і залучається до перевірки витрат за проектами в рамках спільних операційних програм прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства 2014-2020: «Україна – Польща», «Україна – Угорщина – Словаччина – Румунія», «Україна – Румунія», «Басейн Чорного моря»;
Аудитори компанії є членами всеукраїнських професійних спільнот, зокрема Аудиторської палати України (АПУ), Спілки аудиторів України (САУ), Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України (ФПБАУ), мають міжнародні сертифікати IAB, IAPBE.

Громадська діяльність
Працівники компанії беруть активу участь у громадській роботі. Директор ТОВ «Аудиторська компанія «Вектор аудиту», Ольга Брегін, є засновником та керівником громадської організації Спілки бухгалтерів Прикарпаття, а також бере активну участь у роботі різних громадських організацій нашого краю. Персонал компанії є доповідачами на конференціях, тренерами навчальних курсів з питань обліку та оподаткування, які організовує Спілка бухгалтерів Прикарпаття.

Аудиторська компанія «Вектор аудиту» — ваш надійний партнер у сфері фінансів.

Відгуки