Будівельна компанія "Прикарпаття і К"

Прикарпаття і К - фото
Південний бульвар, 35а
(5 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


Ми будуємо ваше майбутнє

Будівельна компанія ПП «Прикарпаття і К» 
працює на ринку будівництва з 1997 року. Основні напрямки нашої роботи — будівництво житлових, соціальних та промислових об’єктів. Ми здійснюємо весь комплекс робіт з введенням в експлуатацію.
За час нашої роботи ми досягли головного — довіри клієнтів. Багато з них стали нашими постійними клієнтами. Наше ставлення до своєї справи, сумлінність, обов’язковість і відповідальність, а також накопичений досвід, висококваліфікований персонал, дотримання всіх технологій і будівельних норм дозволяють нам забезпечувати високу якість послуг і суворе дотримання строків виконання робіт.
Ми прагнемо будувати взаємини з Замовниками на основі взаєморозуміння, взаємної виручки та партнерського діалогу. Всі співробітники Будівельної компанії ПП «Прикарпаття і К» орієнтовані на досягнення таких результатів діяльності компанії, які заохочують наших сьогоднішніх Замовників підтримувати з нами партнерські відносини завтра і післязавтра. А для цього, в умовах нинішньої конкурентної боротьби, потрібно бути кращим.

Наші клієнти - як приватні особи, так і комерційні і державні організації — отримують комплекс будівельних послуг в особі однієї компанії.
 Компанія не відстає від інноваційних підходів у будівництві, найчастіше є новатором і прикладом для інших компаній по впровадженню новітніх методів роботи.
Високий авторитет, фінансова і виробнича стабільність визначають незалежність Будівельної компанії ПП «Прикарпаття і К» на ринку нерухомості України вже друге десятиліття. Фактично, наша  компанія є будівельною компанією, яка виконує функції генпідрядника, замовника та інвестора, працює з банками по кредитуванню будівельних проектів, веде технічний нагляд і організовує пропозицію на ринку нерухомості.

Наші цілі:
·         Досягнення конкурентної переваги завдяки виконанню повного циклу робіт по проектуванню, виробничій діяльності, будівництву, реалізації та обслуговуванню якісної і сучасної нерухомості, відповідної вимогам наших клієнтів;
·         Досягнення високої конкурентоспроможності нерухомості;
·         Підвищення інвестиційної привабливості компанії;
·         Виведення на ринок нерухомості передових технологій і сучасних будівельних матеріалів, постійне вдосконалення якості будівельних робіт;
·         Використання знань та досвіду провідних вітчизняних і зарубіжних будівельних компаній.

Напрямки діяльності Будівельної компанії ПП «Прикарпаття і К»:
·         Будівництво житлової та комерційної нерухомості;
·         Виконання різних видів будівельно-монтажних робіт будь-якої складності;
·         Реалізація нерухомості.

Основні види робіт Будівельної компанії ПП «Прикарпаття і К»:
Будівельні і монтажні роботи;
Інжинірингові роботи.

Відгуки