Будівельна компанія "Continental"

Continental - фото
вулиця 2000-річчя Різдва Христового, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ми збудували по-новому!
 
Вперше в Івано-Франківську застосовані нові європейські стандарти будівництва.
 
Просторі, мультифункціональні квартири, в яких застосовані новітні технології будівництва забезпечать комфорт, збережуть енергію, Ваші кошти та створять чудові умови для проживання!
 
Повідомляємо про початок продажу житлової та комерційної нерухомості в м.Івано-Франківськ компанією Continental Development.
За детальнішою інформацією звертайтесь в офіс компанії в м.Івано-Франківьку по вул. Південний бульвар, 24б.

 Про нас.

Своєю появою у місті ми засвідчуєм: розвиток ― це потужний стимул до покращення, прогресу, досягнення нових висот…

Будівельна компанія «Continental Development» – це вертикально інтегрована девелоперсько-будівельна компанія повного циклу. Компанія працює на будівельному ринку України з 1994 року.

Основний вид діяльності компанії – будівництво житлових комплексів “під ключ”, а також офісних, торгових об’єктів. У своїй діяльності компанія охоплює весь комплекс будівельних та оздоблювальних робіт, а також подальше обслуговування об’єктів після здачі їх в експлуатацію.

Проекти компанії розташовані в Києві та Київській області.

Ми сповідуємо новий для українського ринку підхід у будівництві, повністю забезпечуючи виробничий ланцюг з будівництва проектів та їх подальшого обслуговування – компанія виконує весь цикл будівельних робіт, включно з внутрішніми, і після здачі об’єктів в експлуатацію продовжує їх обслуговувати, здійснюючи управління житловим фондом будівель та прибудинкових територій.

Ми забезпечуємо людей сучасним якісним житлом, яке відповідає усім міжнародним нормам будівництва і надає нашим клієнтам нову якість життя.

НАША МЕТА

Реалізація унікальних будівельних проектів, передбачення майбутніх потреб ринку нерухомості, забезпечення найкращого співвідношення ціни та якості, та максимальне задоволення вимог своїх клієнтів.

НАШІ ПРИНЦИПИ

Професіоналізм – глибоке знання свого фаху і злагодженість роботи всієї команди; вдосконалення компанії загалом і кожного працівника зокрема;

Порядність – повага до себе, партнерів і клієнтів; робота згідно зі світовими стандартами бізнесу; відповідальне і сумлінне ставлення до своїх зобов’язань;

Якість – дотримання найвищих стандартів будівництва;

Чіткість – професійне планування і своєчасне виконання поставлених завдань;

Цілісність – досягнення єдності строків і якості;

Результативність – успішне виконання всього комплексу будівельних робіт й оптимальне використання ресурсів.

 

Відгуки