Будівельна компанія "ВАМБУД"

ВАМБУД - фото
вулиця Вовчинецька, 121
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«VAMBUD» — будівельна компанія в Івано-Франківську.

Вітаємо, ми «VAMBUD». І наша мета — створити зовсім нове обличчя Івано-Франківська. Так, звучить амбітно, але ми не приховуємо цього.

Власне тому, всі наші останні проекти — унікальні. В плані архітектури, влаштування дворів, взагалі філософії. А малоповерхові житлові комплекси вже стали нашою візитівкою. Це — Клубне містечко 12, ЖК Долішній, ЖК WAWEL.

Навіть якщо ви шукаєте геть інший вимір вашого майбутнього — житло еліт-класу TRIVIUM саме для вас. Але про все послідовно.

«VAMBUD» — це в першу чергу люди, які щодня інвестують свої таланти, щоб подарувати таким самим людям затишне і щасливе майбутнє. І часто, наші клієнти якраз і знають нас через обличчя наших працівників. Це і менеджери з продажу, фінансисти, юристи, архітектори.

Якість для нас була завжди понад усе! Це той наріжний камінь, яким просякнута будь-яка наша діяльність. Просто завітайте на наші обʼєкти і побачите яку увагу ми приділяємо дрібницям. Коли інші продають квадратні метри, ми будуємо ваше майбутнє, ваш затишок, ваш власний простір. Нам важливо, щоб кожен комплекс був актуальним ще багато-багато років. І там зростали Ваші діти й мали чудове дитинство!

Скоро нам 17 років. У нас за плечима 15 великих проектів. Ми продовжуємо вдосконалюватись щодня і думати про те, про що навіть інколи не задумуєшся. Це і унікальні ландшафти, чудові дитячі майданчики, підсвітка у дворах та підʼїздах, тепла підлога у кожній квартирі, тераси з неймовірним виглядом.

А найбільше ми любимо приходити на наші вже збудовані обʼєкти й насолоджуватись життям, яке там буяє! Бо це те, заради чого ми це все й робимо!

Відгуки