Будівельна компанія "Лісна"

Лісна - фото
вулиця Довга, 74
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Компанія «Лісна» заснована у 1991р. (одне з перших приватних підприємств в історії незалежної України). Діяльність у сфері будівництва почала проводити з 2004р. За роки діяльності будівельна компанія «Лісна» збудувала та успішно здала в експлуатацію понад 35000 кв/м житла у м.Івано-Франківськ. В планах компанії побудувати ще 20000 кв/м житла протягом 2020-2022р. В даний час БК"Лісна" будує ЖК"Світанковий" в м-р.Пасічна, м.Івано-Франківська.

ЖК «Світанковий» - житловий комплекс комфорт-класу, у ході будівництва якого використовуються сучасні енергозберігаючі технології, що дозволяють мінімізувати вартість комунальних послуг, зберігаючи при цьому високу якість і максимальний рівень комфорту за доступну ціну.

До складу ЖК «Світанковий» входять три багатоповерхових будинки, що споруджуються з цегли. Будинки розташовані таким чином, що утворюється спокійний затишний двір, який зорієнтований відкритою стороною на південь – це дозволяє отримувати максимальну кількість світла.

Житловий комплекс «Світанковий» в Івано-Франківську розташований в спальному одноповерховому районі по сусідству з ботанічним садом та озером. У радіусі 5 кілометрів відсутні промислові підприємства,а це в свою чергу дозволить мешканцям нашого ЖК дихати чистим повітрям, якого так бракує у центральній частині нашого міста. Поруч із ЖК «Світанковий» багато соціальних та громадських об’єктів. Також неподалік знаходиться автостанція №2, з якої Ви зможете доїхати громадським транспортом в любу точку нашого міста.

До послуг мешканців ЖК «Світанковий» - гаражні бокси, особисті паркомісця, зелена зона відпочинку та дитячий ігровий майданчик. А особливістю ЖК «Світанковий» є неймовірної краси панорамні краєвиди нашого міста.

У вартість квартири входить:
- енергозберігаючі вікна (німецький профіль KBE) з подвійним склопакетом
- якісні броньовані вхідні двері
- штукатурка під маяки
- стяжка
- заведені TV та NET кабелі
- відео нагляд прибудинкової території
- аудіо домофон
- лічильники на всі внутрішні мережі
- утеплення зовнішніх стін 10-15см.

Відгуки