Готельно-ресторанний комплекс "Mon Ami"

Mon Ami - фото
вулиця Тисменицька, 249Б
+38 (068) 068-80-85 (Ресторан)
+38 (050) 068-80-85 (Ресторан)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 23:00Без перерви
+38 (068) 686-86-89 (Готель)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви

Інформація

«Mon Ami» — цікавий заклад на гастрономічній карті Івано-Франківська. Це ідеальне місце для романтичних побачень, дружніх посиденьок та нових знайомств. Насолодіться атмосферою затишку та розкоші, відпочиньте від буденності, зарядіться неймовірним настроєм та позитивними емоціями.

Готуємо дуже смачні сніданки та бізнес-ланчі.

У нашому меню представлені кращі страви європейської кухні, їжа, яка припала до душі кращим шеф-кухарям світу. Готельно-ресторанний комплекс «Mon Ami» запрошує скористатися послугами ресторану, готелю, конференц-залу, розрахованих на 55 осіб.

Запрошуємо організувати у «Mon Ami» святкування урочистих подій, корпоративних заходів, днів народження, проведення ділових зустрічей чи просто смачно повечеряти. Ви оціните елегантний та стриманий стиль і бездоганний сервіс та все, що потрібно, як для комфортного відпочинку, так і для бізнес-зустрічей.

При замовленні бенкету ми даруємо вам в подарунок живу музику, щоб ваш вечір був веселим та незабутнім.

Запрошуємо скуштувати:

  • поживні салати;
  • вишукані сирні тарілки;
  • ситні пивні тарілки;
  • перші страви;
  • смачні другі страви;
  • ніжні десерти;
  • елітний алкоголь та коктейлі.

Наші кухарі готують виключно зі свіжих та відбірних продуктів, адже саме від цього залежить смак страв. Ввічливі офіціанти швидко нададуть обслуговування вищого рівня, подбаємо про ваш комфорт та затишок. Кожен наш гість зможе у нас повністю розслабитися та забути про всі негаразди та проблеми.

Подаємо комплексні обіди.

У закладі дуже гарний та оригінальний інтер'єр. Номери готелю — сучасні, комфортабельні та затишні. Ми ретельно слідкуємо за їхньою чистотою. На сайті booking.com готель отримав відзнаку кращого готелю та оцінку 9.1. Знаменитості часто обирають «Mon Ami» під час турів до міста. 

Конференц-зал забезпечений необхідним для проведення різних заходів. «Mon Ami» ідеально підходить для організації проживання великих груп туристів. Є безкоштовний паркінг.

Відгуки