Готельно-ресторанний комплекс "Silver"

Silver - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 73
+38 (095) 156-85-07 (Готель)
+38 (068) 156-85-07 (Готель)
+38 (050) 373-77-78 (Ресторан)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Плануєте  організувати конференцію, семінар, тренінг чи бізнес-зустріч? Готельно-ресторанний комплекс «Silver» надає послуги оренди конференц-зали з необхідним обладнанням: мікрофоном, мультимедійною дошкою тощо.

Думаєте, де заночувати, вирушаючи до Івано-Франківська у справах чи на відпочинок? Наш готельний комплекс, що розмістився у середмісті, стане для вас справжнім острівцем комфорту, релаксу, бездоганного сервісу та кулінарної насолоди. Тут є безліч речей, які подарують радість мандрівнику та зроблять його подорож ідеальною — просторі комфортабельні номери, безкоштовна паркова для гостей, сучасний конференц-зал, безкоштовний Wi-Fi на всій території комплексу, розкішний ресторан і простора літня тераса, смачна їжа та димні кальяни. А також безліч інших потрібних і важливих речей.

Зверніть увагу: щоранку гостям в готелі подають сніданок по меню.

Варто відзначити, що містяни також радо навідуються до «Silver» та часто обирають комплекс для святкування важливих подій — весіль, хрестин, днів народжень, корпоративів. Зрештою, часто сюди приходять, щоб просто насолодитися неймовірним сніданком або розкішною вечерею, пообідати чи провести романтичне побачення. Привітний персонал закладу завжди радий гостям та подбає про їхній комфорт і якісний відпочинок.

Готельно-ресторанний комплекс «Silver» — це:

  1. затишний готель із чудовими номерами та іншими важливими об'єктами — конференц-залом, парковкою, цілодобовою стійкою реєстрації, безкоштовним Wi-Fi тощо;
  2. вишуканий ресторан із сучасними залами та просторою літньою терасою, а також зі смачною їжею та якісним обслуговуванням;
  3. чудовий бар та великий вибір кальянів.
«Silver» = якісний відпочинок.

Відгуки