Дитяче кафе "Мама Мія"

Мама Мія - фото
вулиця Вовчинецька, 140

Інформація

Наближається день народження дитини? Шукаєте кафе для проведення дитячого свята? Зверніться до нас. У дитячому кафе «Мама Мія» є яскравий зал для пам'ятних урочистостей. Життєрадісний інтер'єр, цікавий декор та різноманітна святкова атрибутика створюють атмосферу веселощів і дарують позитивні емоції.

Свято у кафе «Мама Мія» — це фірмові смачні страви для дітей і дорослих, привітне обслуговування, унікальні програми розваг, барвисте оформлення, тепла та домашня атмосфера за доступними цінами.

Співпрацюємо з мистецькими студіями.

Ми гарантуємо вам відсутність шаблонів, нудних та передбачуваних свят. Ми намагаємося запропонувати вам тільки те, що здивує вас і ваших гостей. Дитячі свята в кафе — це смачні частування, веселі конкурси та живе спілкування

Меню нашого кафе насичене різноманітністю страв на будь-який вибір (є можливість скласти меню попереднього замовлення). Для вас та ваших дітей готують професійні кухарі високого рівня, кожна страва яких надзвичайно смачна та приготовлена виключно зі свіжих продуктів від перевірених постачальників.

Щоб створити незабутні спогади та зберегти такі теплі моменти вашого свята ми створили сталі фотозони для дівчаток та хлопчиків. А для гіперактивних живчиків ми пропонуємо пострибати на батутах, поганяти лабіринтами, зануритись у віртуальний світ ігор консолі SonyPlaystation, збудувати ціле місто із різноманітних іграшок, та багато-багато інших розваг з якими ваша дитина точно не буде нудьгувати.

У нас в наявності різна святкова атрибутика. І навіть, якщо ви бажаєте взяти свято з собою, ви можете придбати наші товари для святкувань та днів народжень: свічки, гелеві кульки, подарункові пакети, та створіть його де забажаєте.

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

Відгуки