Доставка води "Срібна"

Срібна - фото
вулиця Олександра Довженка, 29г
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Свіжа, смачна, якісна та корисна вода «Срібна», яку ми вам пропонуємо, дістається з надр  свердловина на території заводу, який розташувався на південно-східній околиці старовинного села Голобутів, що у Стрийському районі Львівської області. Підприємство, а саме свердловина, обладнана спеціальною каптажною спорудою, та знаходиться у зоні суворого санітарного режиму. Відстань від витоку на поверхню до лінії розливу «Срібної» складає приблизно 34 метри. Це гарантія того, що вода не змінює своїх властивостей, притаманних їй від народження.

Наше виробництво укомплектоване обладнанням українського та американського виробництва, яке має всі відповідні сертифікати якості та безпеки.

Ми відповідаємо за якість води, саме тому технологічний процес на виробництві  побудований так, що не впливає на фізико-хімічний склад води, адже ми не додаємо зайвих речовин. Навіть бутлі, в які розливається вода, промиваються без використання хімікатів, а тією ж водо, яку ми наситили перед тим озоном, що виконує функцію знезараження та є окиснювачем.

Ви можете пити воду з впевненістю та пригостити нею своїх рідних, адже ми пропонуємо тільки якісну, природну воду з Карпат.

Пропонуємо:

  • Воду питну фасовану «Срібну» 18,9 л;

Відгуки