Кав'ярня "Trombetta"

Trombetta - фото
вулиця Івана Франка, 12а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Вириньте з шаленого ритму міського життя і подаруйте собі кілька хвилин спокою, насолоджуючись чашкою улюбленого напою в кав'ярні «Trombetta». Ми з любов'ю приготуємо для вас гарячу, свіжозмелену ароматну каву, пригостимо смачною випічкою зі свіжих натуральних продуктів, за кращими рецептами, різними солодощами з Італії, Німеччини та Польщі (вафельки, цукерки, шоколад).

Кава, що надихає — секрет нашої популярності. Наш бариста з професіоналізмом підходять до роботи, уважно стежить за приготуванням кожної чашки кави, її подачею. Якщо раптом зауважує, що порція не відповідає стандарту, напій клієнтові не подається ні в якому разі, а готується новий. Секретом нашої кави є вкладена любов.

Одною з особливостей нашого закладу є справжнє італійське морозиво LA ROMANA, що виготовляється з натуральних інгредієнтів за кращими рецептами італійських майстрів.

Ми маємо безліч плюсів, одними з яких є:

  • великий асортимент ексклюзивної кави;
  • смаколики на будь-який смак
  • справжнє італійське морозиво;
  • запашна випічка;
  • затишна атмосфера.
Завітайте у нашу затишну кав'ярню у центрі міста з літнім майданчиком та ввічливим персоналом, щоб провести незабутні години за розмовами з друзями.

Відгуки