Кав'ярня "Profiterole"

Profiterole - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 22:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Кав’ярня «Profiterole» манить ароматом випічки та свіжозвареної кави, привітністю та чарівним шармом стильного, неспішного, корисного та дуже смачного дозвілля. Тут гарно мріяти та складати плани на день, добре зустрічатися з друзями та надихатися до нових звершень.

Кав'ярня пропонує нову послугу — виготовлення ексклюзивних тортів на замовлення за короткий термін та на різний смак.

Вам приготують ексклюзивні, креативні, оригінальні торти відповідно до ваших вподобань. Ці торти від кондитерської «Profiterole» стануть окрасою святкової події. Ніжні та смачні, вишукано декоровані та обов'язково свіжі — торти тішать бездоганною якістю!

«Profiterole» став улюбленим закладом жителів та незмінно тішить гостей міста. І для цього є чимало причин.

В першу чергу, це смачна та різноманітна їжа.

Ми подаємо сніданки, а отже, ви маєте змогу отримати хороший настрій на цілий день, адже смачний та поживний сніданок — чудовий початок нового дня. До сніданку ми запропонуємо омлет, кашу, круасани, чіа-пудинг, сирники та, звісно ж, солодощі.

А наші десерти — це окрема пісня. Ніжні, вишукані, майстерно декоровані та нереально смачні тістечка допомагають поринути у світ мрій та неймовірного кондитерського задоволення. Ми впевнені, що ви гідно оціните наші чудові ласощі. До них небайдужі ні дорослі, ні діти.

Звичайно ж, смак солодкого гарно підкреслить ваш улюблений гарячий напій — ми приготуємо саме таку каву, яку ви любите! Ми напряму працюємо із постачальниками чистих сортів кави з плантацій Колумбії, Мексики, Бразилії, Коста-Рики, Гватемали та Куби.

Запрошуємо на ланчі — чудовий варіант наповнитися енергією впродовж дня. Також, у «Profiterole» працює доставка їжі.

Відгуки