Ковальська фірма "МОДЕРН ГМ"

МОДЕРН ГМ - фото
вулиця Польова, 14в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ПРОПОНУЄМО І ВИГОТОВЛЯЄМО: ковані вироби, металоконструкції, сходові каркаси, ворота, хвіртки, балконні огородження, дашки, навіси, альтанки, каплички, тераси, мангали і камінні набори. Наші вироби оцинковуємо, захищаємо від корозії.

 Ковані вироби — це мистецтво в сфері дизайнерських і стилістичних напрямків. Тому для того, щоб додати «забарвлення» вашому домі, в даному випадку, саме використання кованих елементів буде відмінним варіантом для такого. Ці творіння умілих рук майстрів своєї справи вражають красою і дозволяють зробити такі, здавалося б, звичайні речі, як гаражні ворота, альтанки, віконні решітки або садові огорожі справжніми шедеврами, єдиними в своєму роді, унікальними та неповторним.

Ми надаємо як свої пропозиції, щодо кованих виробів, так і розглядаємо будь-який ескіз, наданий нам нашими клієнтами.

Якщо ж говорити про результативні досягнення, то за час нашого існування ми значно поліпшили якість нашого продукту та вийшли на стандарт європейських виробників.

Будь-який виріб художньої ковки нашої роботи — ексклюзив. Кування може бути виконана в будь-якому стилі, це: романський, готичний, бароко, ренесанс, рококо або класицизм. З кожним клієнтом індивідуально обумовлюються всі параметри: розмір, стиль, ескіз, терміни та ціна. Крім робіт з художнього кування, наша компанія надає послуги зварювання: різні сходові огородження, відкатні та розсувні ворота, хвіртки.

У нас першокласні ковалі, а так само новітнє обладнання для виготовлення металевих конструкцій з кованими декоративними елементами, завдяки нашим досвідченим дизайнерам ми зможемо втілити будь-яку вашу фантазія в області візерунків і розташування елементів на продукції.

Так само ми допоможемо розрахувати необхідну кількість матеріалу для виробництва необхідної деталі або самого виробу.

При індивідуальних замовленнях, ми направляємо досвідчених консультантів та проектантів для точного прорахунку конструкції, для того щоб дана конструкція після її виробництва потім з легкістю змогла змонтуватись нашими фахівцями у вас на об'єкті.

  

Відгуки