Магазин "Модерн"

Модерн - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 168а
(ТЦ "Сільпо")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Оформлення вікон, декор інтер'єру, пошиття штор та тюлю на замовлення, виготовлення ролетів, карнизів, римських штор, дизайн, заміри, монтаж є спеціалізацією салону штор та карнизів «Модерн». Наші дизайнери креативно і з любов'ю створять для вас штори, які подарують відчуття комфорту і будуть викликати захоплення ваших гостей. Маєте можливість переглянути фото робіт дизайнерів на даній сторінці.

При пошитті штор фахівці салону не лише допоможуть вам визначитися з вибором гардин і портьєр, їх кольором і фактурою, але й допоможуть грамотно вписати їх в загальну композицію, додадуть декоративні елементи та нададуть вам поради з оформлення інтер'єру кімнати.

Пошиття штор та гардин на замовлення дозволяє підібрати кращий варіант для будь-якого приміщення, не порушуючи стилістики інтер'єру кімнати чи будинку. Багатий вибір фасонів і тканин робить штори не тільки красивим, але і функціональним елементом дизайну будинку. У результаті шторна композиція стане ключовою ланкою в створенні неповторного інтер'єру і перлиною вашого будинку.

Пропонуємо:

  • пошиття, дизайн, заміри та монтаж:
    • штор та тюлю;
    • римських штор;
  • виготовлення:
    • карнизів;
    • ролетів.

Якщо ви хочете отримати справжній витвір дизайнерського мистецтва, а також зручні, функціональні штори, підібрати ідеальний карниз — звертайтесь до нас за зручною адресою: вул. Г. Мазепи 168,  (ТЦ «Сільпо» 3 поверх).

Відгуки