Магазин "Ольга"

Ольга - фото
площа Ринок, 1
(ТЦ "Галерея Н", 0 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд11:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Магазин  жіночого одягу «Ольга», як і самі жінки: зі своїм «я», зі своїм «характером». Магазин «Ольга» — це бажаний світ для справжніх леді, які прагнуть висловити у своєму образі максимальну кількість шарму та чарівності. Насолодитися примірками і головне — купити жіночий одяг за смаком, можна тільки в нашому магазині, в якому максимально з точністю підберуть ті плаття та костюми, які жадає прекрасна модниця.

Ми пропонуємо ексклюзивний асортимент моделей від актуальних польських та турецьких виробників:  J.london, J&S, Almax, Kifayet та інших (розміри від 36-60, S-XXXXL), в яких представлені  новинки, передові тренди та сучасна класика. У магазині представлений широкий вибір колекцій жіночого одягу великих розмірів.

Саме в нашому магазині представлена торгова марка одягу «J. London», що відома в модній індустрії завдяки стильному дизайну та високій якості своїх товарів. Європейські тканини та ексклюзивна концепція дизайну речей чудово доповнить ваші образи. Дані моделі стануть функціональними та сучасними елементами для вашого гардеробу, якщо ви володієте тонким естетичним смаком та відчуттям стилю.

Ми  намагаємось стати «особистим стилістом» навіть для нашого найвибагливішого покупця! Наша мета полягає в забезпеченні вашого комфорту та впевненості, в створенні оригінального образу та формуванні бездоганного стилю.

У нас ви підберете європейський брендовий одяг для створення неповторного жіночого образу. Завдяки лімітованому випуску моделей, наші клієнтки можуть бути впевнені в своїй стильності та індивідуальності.

Ми прагнемо завоювати довіру наших клієнтів і зробити їх не тільки вдячними покупцями, а також хорошими друзями та партнерами, які щиро рекомендують нас своїм близьким як надійного і вірного помічника в світі моди.

Відгуки