Мережа салонів оптики "Progressive Optical"

Progressive Optical - фото
вулиця Дністровська, 65
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
Нд10:00 - 15:00Без перерви
вулиця Вовчинецька, 159
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Мережа салонів оптики «Progressive Optical» —  це турбота про ваш зір. Вже більше 10 років команда професіоналів дбає про красу та здоров’я ваших очей.

Ми пропонуємо високоякісні товари, новітні колекції оправ та сонцезахисних окулярів, оптичні лінзи від всесвітньовідомих виробників, контактні лінзи.

«Progressive Optical» — єдина  оптика, де усі питання вирішуються виключно на вашу користь. Нашим клієнтам ми пропонуємо:

  • гарантійний ремонт придбаного  товару — безкоштовний;
  • якщо товар не підійшов або просто не сподобався, ви можете повернути його впродовж 3 місяців;
  • гарантоване повернення повної  ціни товару або заміна на інший (товар, що повертається, повинен бути неушкодженим, наявність чеку обов’язкова).

Наша команда лікарів-офтальмологів надає широкий спектр послуг, а саме: 

  • комп’ютерна діагностика зору;
  • кератотопографія;
  • підбір контактних лінз;
  • видалення стороннього тіла;
  • професійний підбір окулярів будь-якої складності;
  • кваліфікована консультація.

Продавці-консультанти «Progressive Optical» проходять ефективне, довготривале навчання та підготовку у кращих фахівців, щоб потім надавати вам найвищий рівень обслуговування. Наша мета — це вирішення вашої проблеми. У нас ви не зіткнетесь з байдужістю, грубістю та нерозумінням. До кожного нашого клієнта ми підбираємо індивідуальний підхід, адже кожен з вас особливий! 

«Progressive Optical» обслуговує своїх клієнтів з 2007 року. Довгі роки практики допомогли нашій компанії завоювати хорошу репутацію та зайняти лідируючу позицію в м. Івано-Франківську.

Зараз у нас відбувся ренеймнінг — попередні назви підприємства: «ExpoOptic» і «Оптика для всіх». Ми не стоїмо на місці, стараємося не тільки втримати поточні позиції, але, ідучи в ногу з часом, дивувати клієнтів високим рівнем сервісу, якісною продукцією, приємними подарунками та системою знижок. 

«Progressive Optical» — оптика в Івано-Франківську, яка спеціалізується на підборі та виготовленні складних прогресивних, офісних та біфокальних окулярів.

Окуляри з прогресивними лінзами — дуже зручна сучасна альтернатива декільком окулярам, які раніше дуже часто доводилося мати людям середнього та похилого віку. 

Комфортний зір на різних відстанях забезпечується поділом лінзи (від низу до верху) на: зону для близі, зону для середніх відстаней, зону для далі. Ви отримуєте одні окуляри на всі випадки життя. За такими лінзами майбутнє! У Європі та США вже сьогодні частина продажів прогресивних і офісних (2 робочі зони) лінз становить 30%. В Україні всього 2%. Такі обставини виникли від нестачі інформації, непрофесійному виготовленні та підборі таких складних лінз. Ми, як фахівці в сфері оптики, намагаємось виправити цю ситуацію та надати нашому населенню високопрофесійне виготовлення прогресивних, офісних, біфокальних окулярів.  

Для того, щоб носіння окулярів приносило вам тільки задоволення, ми пропонуємо широкий вибір оправ — біля  3000  на будь-який смак та гаманець. Наша команда допомагає вам не тільки бачити краще, але і виглядати модно, яскраво та красиво. Ваш чіткий зір — це  наша професія.

Відгуки