Магазин "Центр Вікно"

Центр Вікно - фото
вулиця Вовчинецька, 215а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «Центр Вікно» — це команда молодих енергійних людей, об'єднаних спільною ідеєю — створювати нові, більш високі стандарти роботи на ринку металопластикових конструкцій. Ми працюємо з 2007 року. Наш колектив — це висококваліфіковані робітники з чималим багажем досвіду в даній галузі, це професійні менеджери, здатні орієнтуватися в будь-якій ситуації, це люди, які розуміють, що таке бездоганний сервіс і здійснюють його кожен день.

Ми розповсюджуємо металопластикові конструкції, які виготовлені на високоточному обладнанні. Вікна зроблені за інноваційною технологією, тому підтримують комфортний мікроклімат, не запотівають, не покриваються цвіллю, володіють підвищеними протиударними властивостями, економлять до 35% на опаленні взимку і 42% на кондиціонуванні влітку. Нанесені на скло надтонкі шари металів не змінюють його прозорості.

Працюючи на результат, ми надаємо нашим споживачам тільки якісний товар і супутні послуги, адже негласний девіз «Центр Вікно» — «Роби краще, ніж інші, роби якісно, роби з серцем».
 

Відгуки