Маркетингова агенція "SMM IF"

SMM IF - фото
Північний бульвар, 10а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ми розуміємо, що для досягнень цілей SMM ми повинні максимально привертати увагу фоловерів, виділяти вас на тлі конкурентів яскравим креативом та корисним контентом. Саме тому, в роботі використовуємо «білі» методи: грамотну контентну стратегію, таргетовану рекламу, креативні промо пости та опитування.

Наша команда — це справжні професіонали, які знайдуть підхід до кожного клієнта.Ви отримуєте для свого представництва унікальний і неповторний дизайн.

До того часу, як ми розпочнемо співпрацю ми вивчимо специфіку роботи вашої компанії та складемо план розвитку. Якщо акаунти в соцмережах вже створені – ми зробимо безкоштовний аналіз і оформлений список рекомендацій.

Крім відвідувачів соціальних мереж ви також отримуєте і людей з пошукових систем. Це можливо завдяки тому, що пошукові системи звертають увагу на соціальний трафік.

Що ми пропонуємо вам?

  • Ми впевнено, ефективно та правильно складемо контент-план: якісні та цікаві пости, відмінний текст, якісні рекламні повідомлення та спілкування з фоловерами;
  • Ми створимо для вас унікальний стильний дизайн, який буде показувати ідеї компанії. Ми створимо привабливі банери та функціональне меню;
  • Ми знаємо, як знайти вашу цільову аудиторію і зацікавити її, як підвищити привабливість вашої продукції і збільшити продажі через соціальні мережі. Ми вже зробили понад 100 успішних бізнес-проектів.

Відгуки