Своя оселя

Своя оселя - фото
вулиця Тролейбусна, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Тичини, 21а
(ТК "Майстер")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Галицька, 100Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Дизайн та проектування безкоштовно!
Меблі — це не тільки те, що нас оточує, меблі — це те, що породжує настрій, від чого залежить наше здоров’я і здоров’я наших близьких. Меблі вимагають більш уважного підходу до свого вибору. Тому ми готові запропонувати Вам найкраще зі свого асортименту. Як правило, м’якими меблями називають комлект, який зазвичай складається з дивана та двох крісел. Створені для відпочинку господарів та їх гостей, тим самим уособлюють затишну атмосферу у вітальні заміського будинку чи квартирі або роблять солідним офіс вашої компанії. Кольорова гама, сучасні тканини для оббивки та їх фактура можуть бути найрізноманітніші. Якщо Ви бажаєте підкреслити свій статус, шкіряні меблі завжди були атрибутом багатства та розкоші. 
Вітальня - це один з важливих атрибутів Вашого дому. Саме меблі для віталень дозволяють перетворити Вашу вітальню в найзатишнішу частину дому, де ви зможете насолоджуватись заслуженим відпочинком. Традиційний набір меблів для вітальні включає в себе пару крісел, диван, столик, підставки під радіо- та телеапаратуру, меблеву стінку. 
Сучасна шафа-купе – це система зберігання, система організації простору і одночасно елемент інтер’єру та дизайну. 
Якщо коротко сформулювати переваги та відмінності шафи-купе, вийде такий перелік: 
* Шафа-купе проектується та виготовляється за індивідуальним проектом, з врахуванням особливостей Вашого приміщення. 
* Внутрішній простір шафи-купе проектується виключно під Ваші потреби і майже не має конструктивних обмежень. 
* Більше того, всередині шафа-купе може комплектуватися найрізноманітнішими аксесуарами, які дозволяють оптимально організувати простір для зберігання речей.
Шафа-купе може стати чудовим інтер’єрним рішенням у різних приміщеннях – спальнях, прихожих, вітальнях, дитячих, гардеробних кімнатах, і, звичайно, у офісах та домашніх кабінетах.
Кухня - це частина нашої оселі, де ми проводимо велику кількість нашого часу, тому до кухні ми висуваємо завжди найбільше вимог:
Кухня має бути затишною, 
Кухня має бути зручною, 
Кухня має бути ергономічною та красивою… 
Кухня повинна відображати наш внутрішній світ. 
Якщо Ви опишете нам ваші смаки, пріоритети та побажання до кухонних меблів, які повинні бути у Вашій оселі, ми разом з Вами створимо для Вас неповторну кухню, де буде приємно працювати, приймати гостей, готувати страви і просто знаходитись!
Створення меблів для кухні надзвичайно складний і відповідальний процес, до якого ми підходимо виважено, грамотно та творчо. 
Добре продумані та якісно сконструйовані меблі для дитячих кімнат - запорука правильного розвитку Вашого спадкоємця ! 
Дитяча кімната - це насамперед маленький світ Вашої дитини. Дитяча несе на собі багатофункційне навантаження - вона має забезпечити дитині простір для ігор та фантазій, зручне місце для того, щоб дитина могла зосередитись при навчанні та затишний куточок, де дитина зможе комфортно відпочити, адже спокійний сон - це запорука здоров’я Вашого малюка! Крім того, ми повинні зручно розмістити іграшки та одяг дитини. Грамотно підібрані кольори дитячих меблів створять гарний настрій Вашій дитині, налаштують на навчання, заспокоять на ніч. Дизайн меблів для дитячої кімнати прораховується до найменших деталей. Багато зручних та доступних для дитини висувних боксів у вигляді сходинок та під ліжком забезпечить доступ до іграшок, одягу та інших необхідних речей. Цікаві дизайнерські рішення нададуть простір для фантазій та ігор. Професійна збірка, міцність та надійність конструкцій убезпечать Вашу дитину від травмувань. Індивідуальний підхід надасть можливість врахувати уподобання Вашої дитини. 
Спальня - слово, з яким пов’язані відчуття комфорту, затишку і відпочинку. Після інтенсивно проведеного дня, безлічі зустрічей, емоцій, психологічного і фізичного навантаження, ми приходимо додому, проводимо залишок вечора з улюбленими і близькими людьми, після чого наступає довгоочікувана мить- підготовка до сну. Неважливо, як вона проходить у людей різного віку, але кінцевий результат вимагає одного - затишної обстановки і зручних спальних меблів.

Відгуки