Аптека Доброго Дня

Аптека Доброго Дня - фото
вулиця Івана Миколайчука, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:30 - 21:30Без перерви
Нд09:00 - 21:30Без перерви
площа Привокзальна, 9/2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд07:00 - 20:00Без перерви
вулиця Олександра Довженка, 21Б
(Біля магазину "Заравшан")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб09:00 - 19:00Без перерви
Нд09:00 - 18:00Без перерви
вулиця Січових Стрільців, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 21:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 21:00Без перерви
вулиця Вовчинецька, 1/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 21:00Без перерви
Сб08:00 - 20:00Без перерви
Нд09:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Національна фармацевтична мережа «Аптека Доброго Дня» - це зручний формат аптечного сервісу: поєднання традицій класичної аптеки з швидким і високоякісним обслуговуванням маркету.

Аптеки мають відкриту зону самообслуговування, завдяки якій покупці мають можливість самостійно вибрати необхідні для здоров'я товари, отримавши при цьому кваліфіковану консультацію фахівця.

За якість роботи мережа «Аптека Доброго Дня» отримала публічне визнання в 2011 році. Ми були визнані Абсолютним Фаворитом у номінації «Аптечна мережа 2011 року» за результатами Національного рейтингу споживчих уподобань «Фаворити успіху-2011».

Основні принципи, на яких ґрунтується сервіс «Аптека Доброго Дня» це, по-перше, сертифікована продукція. Мережа працює тільки з офіційними постачальниками і виробниками, і має всі необхідні сертифікати якості та реєстрації на весь асортимент, який представлений в аптеці.

Зокрема про асортимент. Широта вибору товару - друга складова високої якості послуг аптек мережі. Крім багатого асортименту медикаментів, в аптеках представлені категорії засобів гігієни, засоби по догляду за хворими, засоби реабілітації, медичної техніки. В асортименті мережі «Аптека Доброго Дня» також представлений дуже широкий вибір косметичної продукції, в тому числі і лікувальної косметики, дитячого харчування і аксесуарів, товарів для майбутніх і молодих мам.

Однією з переваг, які вирізняють мережу «Аптека Доброго Дня» від інших аптек - це, безумовно, кваліфікація та рівень обслуговування фахівців. Всі працівники мережі відповідають високому стандарту, щорічно проходячи відповідну атестацію та курси підвищення кваліфікації.

Мережа завжди намагається запропонувати своїм покупцям тільки вигідні умови покупки. Діє зручна дисконтна система.

Регулярно пропонуються спеціальні ціни на сезонні товари підвищеного попиту, діють спеціальні пропозиції на комплексні покупки необхідних медикаментів.

Мережа активно співпрацює із соціальними програмами такими, наприклад, як Orange Card, завдяки яким пацієнти з певними хронічними захворюваннями (які є учасниками цих програм) можуть отримувати спеціальні препарати зі значними знижками.

Сервіс, який надає «Аптека Доброго Дня» дозволяє економити не тільки гроші, але і ваш час. Адже в мережі працює послуга доставки товару. Зателефонувавши за телефоном 0 800 500 129 (у межах Івано-Франківська 505-181) або відвідавши сайт www.add.ua, ви можете замовити доставку товарів для краси і здоров'я прямо додому або в будь-яке інше зручне для вас місце. (При покупці від 100 грн. послуга надається безкоштовно).

Отже - відвідуйте мережу «Аптека Доброго Дня», користуйтеся зручними і вигідними пропозиціями - вам завжди будуть раді допомогти і надати консультації та допомогу.

Адже «Аптека Доброго Дня» - це піклування!

Відгуки