Металопластикові вікна "Rehau"

Rehau - фото

Інформація

 Фабрика вікон «Алькон» на ринку з 2002 року і є авторизованим партнером німецького концерну REHAU. Партнерами цього концерну є досвідчені виробники вікон, які впровадили і підтримують європейські технології виробництва вікон з профілів REHAU. Наша компанія оснащена сучасною виробничою базою, спеціалізованим автотранспортом і висококласними фахівцями. Ми регулярно проводимо підвищення кваліфікації персоналу.

   Наші працівники із задоволенням візьмуться за виконання індивідуальних проектів по заскленню балконів, вітрин, житлових будинків, торгових центрів, а також промислових об'єктів. Вони з максимальною увагою віднесуться до кожного замовлення і зроблять все можливе, щоб знайти найбільш оптимальне рішення, опираючись на новітні досягнення в області виробничих технологій. 

   Побажання замовника - ось відправна точка для усіх наших дій і рішень. Ми прагнемо задовільнити будь-які потреби наших клієнтів, пропонуючи високоякісну продукцію, а також цілий комплекс послуг та сервісне обслуговування: надання професійної консультації, послуг монтажу, доставки, роботи по заробленню відкосів, заміна склопакету (на енергозберігаючий). 

   Ось уже десять років ми піклуємося про тепло та затишок у ваших оселях. Нашими головними орієнтирами залишаються : належне обслуговування та гарантована якість за доступну ціну. 

   Зробіть правильний вибір - приходьте за вікнами до нас.

Відгуки