Модельна агенція "Eirene Mademoiselle"

Eirene Mademoiselle - фото
вулиця Грушевського, 3
(В приміщенні кінотеатру Люм'єр)

Інформація

Дефілювати на підборах — це елегантно, вишукано та стильно!

«Model Agency Eirene Mademoiselle» — це впевнений старт у світ моди та краси! Ми допомагаємо кожній, яка мріє спробувати себе в цій сфері.

Відкриваємо новий набір на навчання!

Якщо тобі 8-25 років і ти мрієш про подіум — «Model Agency Eirene Mademoiselle» чекає на тебе! Ми в пошуку нових учениць!

Приходь на навчання і відчуй свою жіночність та привабливість, підніми рівень своєї впевненості, зміни свою поставу і грацію, здобудь статус королеви показів, навчись бути справжньою леді та підкори подіуми світу.

У нас немає обмежень по росту чи параметрам фігури. У нашій агенції ми навчаємо дівчат як позбутися сором’язливості, скутості та невпевненості в собі. Натомість ми допоможемо освоїти основи: моделінгу, дефіле, етикету, фотопозування, уроки хореографії, уроки стилю та візажу, акторської майстерності, англійської мови. ⠀

Протягом усього року навчання кожна учениця приймає участь в:

  • показах моди
  • конкурсах краси
  • фотосесіях
  • рекламних проектах
  • престижних європейських глянцевих виданнях

Навчаючись цієї професії, кожна учениця стає впевненішою в собі, змінюється не тільки візуально, а й формується перш за все правильна постава і почуття ритму, а також граціозне мистецтво руху моделі по подіуму, її постава, вираз обличчя, пластичність, вміння позувати, вміння подати себе глядачам, продемонструвати одяг та аксесуари, володіти мистецтвом перевтілення в різні образи, вільно спілкуватись англійською мовою, а уроки акторської майстерності допоможуть розвинути правильну дикцію в спілкуванні, вміння професійно працювати на камеру та бути завжди в центрі уваги.

МИ подаруємо тобі яскравий і насичений досвід, позитивні емоції та можливість успішно побудувати своє життя і кар'єру.

Ми чекаємо саме на тебе! Будь особливою і яскравою, адже з «Model Agency Eirene Mademoiselle» ти приречена на успіх!

Відгуки