Музичний колектив "Веселі Ночі"

Веселі Ночі - фото

Інформація

Наші українські пісні — обов’язковий атрибут на кожному святі: весілля, день народження — жодне святкування не обійдеться без живої музики. Українські народні пісні — це душа народу: вони захоплюють, зачаровують й не можуть залишити байдужим нікого. Наші пісні представлені веселими коломийками, весільними піснями, ліричними та іншими.

Музичний колектив «Веселі ночі» — це неймовірно щирі люди, які знають як зробити ваше свято веселим, яскравим та незабутнім. Ми працюємо по усій області включаючи курорт Буковель та Яремче. У нашій веселій команді 4 людини та 3 музичні інструменти без яких не пройде жодне свято (саксофон, труба, акордеон). Ми з радістю створимо гарний настрій вашим гостям на дні народження, весіллі, хрестинах, корпоративі та інших святах.

Виконуємо:

  • українську народну музику та пісні;
  • російські пісні;
  • англійські пісні.

Всі пісні виконує наша чарівна солістка-тамада, яка обов’язково зачарує всіх своїм голосом, гарним настроєм та оптимізмом.

Приймаємо замовлення на проведення новорічної ночі. Обіцяємо цікаву й оригінальну новорічну програму, тематичні костюми, море веселощів, запальні танці та незабутню атмосферу.

Відгуки