Консалтингова компанія "АЗБУКА ФІНАНС"

АЗБУКА ФІНАНС - фото
вулиця Чорновола, 4

Інформація

Консалтингова компанія «АЗБУКА ФІНАНС» пропонує індивідуальні курси за напрямками:

  • 1 С Бухгалтерія (Підприємство) версія 7.7; 8;
  • Курс «Бухгалтерський т податковий  облік для початківців з нуля для юридичних осіб»;
  • Курс «Бухгалтерський та податковий облік для ФОПа»;
  • Теорія бухгалтерського обліку + 1С Підприємство 7.7; 8;
  • Бухгалтерський, податковий, управлінський облік;
  • Офіс-менеджер (+ частково 1С);
  • Індивідуальні консультації для підприємців, керівників та практикуючих бухгалтерів.

Можлива індивідуальна розробка програми, одноразові заняття та консультації для практикуючих працівників, керівників, підприємців. Також, надаємо послуги з ведення та керування бухгалтерського, податкового, управлінського обліків, фінансові консультації. Складання резюме. Консультації щодо проходження співбесід.

Після закінчення курсів видається сертифікат. Можлива допомога в майбутньому працевлаштуванні.

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 4.

Телефони: 0980020298, 0663934369 – Ольга.

Якщо ви в пошуку хороших бухгалтерських курсів, м. Івано-Франківськ пропонує вам достатній вибір пропозицій, але тільки Консалтингова компанія «АЗБУКА ФІНАНС» створена з однією метою, передати свій чотирнадцятирічний річний досвід роботи в бухгалтерії, та допомогти:

  • початківцям або бухгалтерам, які працюють;
  • тим, хто прагне займатися власною справою;
  • приватним підприємцям;
  • керівникам підприємств.

Наше завдання: дати корисні знання і навички в максимально зручній формі.

Основну увагу зосереджено на ефективності навчання.

Ми намагаємося надати вам якомога більше інформації про курси, програми, графіки та викладачів, щоб ви змогли зробити правильний і усвідомлений вибір, пройшли навчання і застосували отримані знання у вашій безпосередній роботі, компанії, у ВНЗ, в бізнесі чи просто в повсякденному житті.

Наш девіз — не кількість слухачів, а якість! 

Велика радість для нас — працевлаштування наших слухачів та їх досягнення.

Наші переваги: 

  1. Наші ціни приємно вас здивують. Вартість навчання в Консалтинговій компанії «АЗБУКА ФІНАНС» є однією з найнижчих в Західному регіоні. Вартість індивідуальних курсів за ціною групових. Гнучка цінова політика.
  2. Індивідуальні заняття, тобто ви займаєтесь наодинці з викладачем. Відповідно, вам не потрібно прилаштовуватись до групи,  не потрібно очікувати поки викладач пояснить тему яку ви вже зрозуміли, іншому слухачу. Своєю чергою, індивідуальні заняття та індивідуальний підхід до кожного учня скорочує час навчання та дуже суттєво підвищує рівень знань.
  3. Індивідуальний та зручний графік занять. Людина не «прив’язана» до групи, час та кількість занять підбирається персонально, залежно від потреб та можливостей клієнта.
  4. Наші викладачі — це професіонали практики, які володіють своєю професією не в теорії, а в практиці щодня.
  5. Доступна мова викладання. Не економічними виразами, як в інститутах і на семінарах, а простою, зрозумілою українською мовою. Для російськомовних слухачів не зрозумілі терміни викладач перекладе, і тоді ви будете вивчати не тільки сам курс бухгалтерії, а ще й мову українську. Якщо вам будуть не зрозумілі пояснення викладача якоїсь теми, то у вас є можливість звернутись до нашого керівника, яка вже остаточно вам «розжує» незрозумілий матеріал, бо ви прийшли навчитись і повинні винести з бухгалтерських курсів чи курсів 1С необхідні знання, щоб в жодній темі не було пропусків.
  6. Власна методика навчання. Бухгалтерія — це в першу  чергу мова цифр, що не завжди буває весело. Та для того, щоб людина розуміла теми, їй в першу чергу повинно бути цікаво. Власна методика навчання розроблена нашими викладачами практиками, розрахована на людей з різним початковим досвідом та викладається в легкій та зрозумілій формі, яка зацікавить предметом.
  7. При закінченні повних курсів професійного напрямку (повний бухгалтерський курс, офіс-менеджер) учень отримує надалі нашу повну підтримку. Наше кураторство — це допомога підприємцю, бухгалтеру-початківцю чи працюючому бухгалтеру або головному бухгалтеру повноцінно вести бухгалтерський та податковий облік на фірмі (організація, налаштування, відновлення, аудит (перевірка) бухгалтерського та податкового обліку і багато іншого корисного в роботі бухгалтерії, оподаткуванні, документації та кадрової справи), а також допомагає працівнику-початківцю відчути міцне плече підтримки  в перших кроках своєї кар’єри.

Відгуки