ПП "Лев"

Лев - фото
вулиця Дудаєва, 24а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація


ПП ЛЕВ пропонує:

Виготовлення та встановлення: секційні ворота, захисні ролети, металопластикові вікна та двері (REHAU), жалюзі всіх типів.

Сантехніка та опалення: водопостачання, опалення, підлогове опалення, каналізація REHAU.

   Наша фірма однією з перших в області освоїла технологічний процес виготовлення та монтажу металопластикових виробів з екологічно чистого профілю німецької фірми REHAU, являється авторизованим партнером цієї фірми в Івано-Франківській області.

   В даний час ПП "Лев" виготовляє та монтує : жалюзі (горизонтальні, вертикальні та захисні), москітні сітки, захисні ролети і металопластикові вироби (двері, вікна, фасадні системи та зимові сади).

 

   Використовуючи систему профілів фірми REHAU можна добитися високого ступеню тепло- та звукоізоляції. Матеріал, з якого зроблені профілі, має високоякісну поверхню, яка відштовхує бруд і легко та швидко доглядається та має хороші антистатичні властивості.

   Вхідні двері з профілю REHAU мають високу експлуатаційну якість. Вони стабільні, мають високий рівень тепло та звукоізоляції, забезпечують максимальну щільність конструкції. Можливі варіанти дверей: одно- та двохстворчаті: повне або часткове скління, арочні двері, різноманітне заповнення, двері з боковою або верхнею частиною. Всі конструкції з профілю REHAU винятково довговічні. При використанні замків з кількома типами, запирання злодії практично не мають ніяких шансів їх відкрити.

   За допомогою фасадів системи REHAU можливі самі різні конструкції: навісні фасади, еркери, скління балконів, вхідні групи. Фасадна система виконана по принципу  стійково-ригельної конструкції. Цей принцип дозволяє досить гнучко використовувати її можливості. Фасад можна доповнювати вікнами та дверима або скляними елементами чи панелями. Алюмінійові накладки з надвору допускають велику кількість варіантів кольорового оформлення фасаду.

   При допомозі розділюючих перегородок можна в індивідуальному порядку проводити перепланування виробничих та офісних приміщень, квартир. В якості заповнювачів використовуються: скло, заповнення, комбінації їх, дверні конструкції.

   Фурнітура німецької фірми G-U, яка використовується при виготовленні металопластикових виробів, має високу якість, надійність та безпечність з екологічної точки зору. Фірма являється одною з провідних фірм світу в цій царині, дає гарантію 5 років на свої вироби.

   Продукція підприємства "Лев" ліцензована та сертифікована. Всі комплектуючі як для жалюзі, так і для металопластикових виробів мають позитивні висновки державної санітарно-гігієнічної експертизи.

   Підприємство також займається проектними та монтажними роботами з використанням комплектуючих фірми REHAU по встановленню систем: водопостачання, каналізації, підлогового та звичайного опалення.

Відгуки