Приватний дитячий садок "Пташеня. Дитячий простір"

Пташеня. Дитячий простір - фото
вулиця Семена Височана, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 18:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«Пташеня. Дитячий простір» — це приватний дитячий садок повного та неповного дня для дітей від 2 до 6 років
Наша місія — робити дитинство щасливим, цікавим та яскравим, створивши якісно нове, дошкільне середовище з прекрасними умовами для навчання та творчості.
Наш дитячий простір побудований на цінностях розвитку кожного дня та кожної дитини зокрема, емоційній та фізичній безпеці, доброті, повазі, любові, вдячності, чесності перед собою та іншими. Ми популяризуємо цікавість до світу та його дослідження, застосовуючи індивідуальний навчальний підхід до кожної дитини.
У нас працюють професійні педагоги, які застосовують сучасні методики виховання та створюють різноманітні комфортні умови для ефективного навчання і розвитку творчості вашої дитини.
Наш садочок налічує 4 групи. Максимальна кількість перебування в одній групі — до 15 діток.
У «Пташеня. Дитячий простір» розроблена унікальна авторська програма, яка поділена за віковими особливостями розвитку та містить в собі емоційну, інтелектуальну, соціальну та фізичну складові. У нас діти навчаються через гру. Тут вони вивчають англійську мову, музику, займаються заняттями зі спорту (танцями, гімнастикою та іншими), гуляють по дворі та ходять на пізнавальні екскурсії; отримують досвід через мистецтво, мовлення, математику, творчі заняття. Програма дитячого садочка розрахована таким чином, що дітки повністю готові до школи.
Також у нас присутнє 4-5-разове харчування для садочка повного дня, та 2-3-разове для неповного дня.

Відгуки