Професійна школа-студія краси "Pro.ART academy"

Pro.ART academy - фото
вулиця Дмитра Вітовського, 7

Інформація

Відсутність конкурентів — це можливо?

«Pro.ART academy» — це місце, де тебе навчать з 0, вдосконалять вже існуючі вміння або наведуть красу перед важливою подією. Це не просто салон краси, а вузькопрофільна, спеціалізована студія по нарощуванню вій, архітектурі брів та перманентному макіяжу.

Таміла Котельнік, власниця студії, впродовж кількох років є призеркою Чемпіонатів України та офіційним тренером InLei в Івано-Франківську. Pro.ART — ексклюзивні представники італійського бренду «InLei» (матеріали для ламінування вій) та «Sculptor Lash» (матеріали для нарощення вій) в Івано-Франківську.

Конкуренти? Ні, не чули! Це не про зухвалість, це про унікальність. Про те, що «Pro.ART academy» усвідомлюють свої сильні сторони, переваги та впевнено рухаються вперед.

Вас тут чекають, адже успіх для «Pro.ART academy» вимірюється кількістю людей, яких вони зробили щасливішим!

Name — Pro.ART academy

Since 2021

Concept — Вузькопрофільна студія, спеціалізується на нарощенні, ламінуванні вій, брів та на перманентному макіяжу.

Owner — Таміла Котельнік — майстер по перманентному макіяжу, ламінуванню та нарощуванню вій та брів із 5-річним досвідом, призер Чемпіонату України з нарощування та ламінування, викладач курсів та офіційний тренер InLei.

Напрямки роботи «Pro.ART academy»:

  • нарощення вій;
  • ламінування вій та брів;
  • перманентний макіяж;
  • лазерне видалення тату і татуажу;
  • навчальні курси.

Дипломовані спеціалісти міжнародного класу використовують в роботі тільки безпечні й перевірені матеріали, від виробників, продукції яких можна довіряти. 

Відгуки