Рекламне агентство "Life Promo"

Life Promo - фото
вулиця Тринітарська, 11, офіс 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Рекламне агентство  пропонує рекламні рішення, що стануть дієвими інструментами у розвитку Вашого бізнесу.

Пропонуємо ефектині рекламні рішення! Планування, розробка та контроль Вашої рекламної кампанії.

Послуги які пропонує агентство:

  • Проведення промоакцій  (проведення дегустацій,промо консультація, роздача листівок, промо на виставках,роздача зразків продукції (sampling), роздача сувенірної продукції, мерчендайзинг, таємний покупець (mystery shopping), торговий маркетинг, моніторинг, розповсюдження листівок по поштових скриньках, розповсюдження листівок по квартирах(у двері), листівок по офісах, розклеювання рекламних оголошень, листівок, афіш.
    Оформлення повітряними кульками/ Ми прикрасимо Ваш офіс або навіть цілу будівлю конструкціями з повітряних куль, і звичайно, це буде в Вашому фірмовому стилі! Повітряні кульки люблять всі, вони неодмінно привернуть увагу до Вас, а якщо Ви хочете ще і їх роздавати, то ми можемо прикрасити їх Вашим логотипом !!!Цікавлять наші послуги? Телефонуйте - надамо повну інформацію про рекламні послуги.
  • Розробка унікальної промо-акції
  • Деякі Клієнти до нас приходять з готовим завданням, але деякі зовсім не знають, щоб їм такого замовити, адже у кожного свій бізнес, зі своєю родзинкою. Ми разом з Вами розробимо креативну і унікальну ідею промо-акції, яка допоможе просунути Ваші товари та послуги цікаво і якісно!
  • Розробка та впровадження PR-компаній у провідних ЗМІ області
  • Друк поліграфії (листівки, флаєри, календарики, плакати і т.д.)самоклейки типу ORACAL та перфорованої плівки ONE WAY VISION. Плотерна порізка. 

Відгуки