Ресторан-піцерія "Хлібосольний"

Хлібосольний - фото
вулиця Чорновола, 77/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 23:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Доставка улюблених страв з 1 червня — безкоштовно!

Якщо ви вагаєтеся, де відсвяткувати день народження, якщо ви мрієте про новий, унікальний та особливий заклад, який потішить гармонією нових, неймовірних гастрономічних вражень та звичних, улюблених страв, не зволікайте — завітайте у затишний Ресторан-піцерію «Хлібосольний». Це особливий ресторан, де кожен гурман зможе обрати відпочинок до смаку.

Затишні сімейні вечері чи романтичні побачення, урочисті святкування ювілеїв чи веселі дружні зустрічі — у будь-якому випадку персонал «Хлібосольного» подбає про вас та ваш настрій.

Меню ресторану-піцерії «Хлібосольний» вражає багатством та різноманіттям смаків. Вашій увазі пропонуються страви європейської кухні:

  • поживні сніданки — замовляйте омлет, круасани з різними начинками, домашні йогурти або класичний англійський сніданок;
  • смачні перші страви — рекомендуємо скуштувати традиційний борщ, наваристий бульйон чи ситну солянку;
  • різноманітні салати — пропонуємо мізерію, грецький, цезар, легкий салат;
  • вишукані холодні закуски — радимо звернути увагу на паштет, овочеве плато, сало по-домашньому чи Пивну Думу;
  • ситні гарніри;
  • гарячі закуски, піца, бургери, лаваші та багато інших страв — ароматних та нереально смачних.

Стильний та вишуканий зал ресторану розрахований на 70 осіб — запрошуємо відсвяткувати тут день народження, хрестини малюка, весілля чи іншу важливу для вас подію.

Ресторан-піцерія «Хлібосольний» — це заклад, де вас обов’язково потішать привітним, тактовним обслуговуванням, де порадують смачними стравами, потурбуються про ваш комфорт, а, відповідно, і про ваш чудовий настрій. 

Відгуки