Ресторан "4 СЕЗОНИ"

4 СЕЗОНИ - фото
вулиця Урожайна, 5
(Поблизу готелю "Нива")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Якщо Ви бажаєте приємно провести час у родинному колі з друзями у тихому куточку міста, без зайвих поглядів і галасу — то вам сюди. Команда професіоналів чекатиме вас.

Якщо Ви цінуєте якісне обслуговування — ресторан «4 СЕЗОНИ» для вас! Ідеальний заклад з хорошим та затишним інтер'єром для вишуканих гостей. Саме тут ви зможете скуштувати смачні страви від молодого й амбітного шеф-кухаря!

Ми запрошуємо Вас відпочити від буденної метушні, неквапливо насолодитися неймовірно смачними обідами та вечерями європейської кухні та приємними бесідами за бокалом ароматного вина.

У нашому закладі (місткістю до 50 осіб) ви можете провести чудове весілля з окремою посадкою за окремі столи. Весільна церемонія може відбуватись як і в ресторані, так і на вулиці. На весіллях робота закладу узгоджується за домовленістю.

Також, унікальністю нашого закладу є світло, яким можна створити будь-яку атмосферу, від яскравого освітлення до більш приглушеного. А поки батьки в ресторані «4 СЕЗОНИ» насолоджуються спілкуванням, дітки мають можливість погратися, адже ми любимо наших клієнтів і турбуємось про те, щоб ви комфортно проводили час у колі сім'ї разом з нами!

Ресторан «4 СЕЗОНИ» — це нове місце, яке здатне підлаштуватись під будь-яку пору року і ваш настрій зокрема.

Чекаємо щодня з 12:00 до 23:00 год за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Урожайна, 5.

Відгуки