Салон-магазин "Феєрія"

Феєрія - фото
вулиця Галицька, 43Б
(ТЦ "Зебра", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб11:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Весілля… Одного слова досить, щоб майбутня наречена затамувала подих в передчутті цього важливого дня. Цей день запам’ятається на усе життя, саме тому так важливо відповідально й виважено підійти до вибору весільної сукні. На чарівну наречену звернені погляди друзів та рідних, об’єктиви фотокамери, тому, цілком зрозуміло, що виглядати вона хоче неперевершено.

І допомогти у цьому вам готові у салоні-магазині «Феєрія».

У нас панує справжня феєрія краси й вишуканості, ніжності та делікатності, моди та стилю.

Ми готові вислухати всі Ваші побажання, адже про весільну сукню ледь не кожна дівчинка мріє з юних літ. І ми віримо, що зможемо втілити ці мрії в життя.

Для цього у нас підібрано широкий асортимент вишуканих весільних суконь, різних кроїв та фасонів. Ми постійно оновлюємо, розширюємо та доповнюємо асортимент, щоб надати своїм відвідувачам можливості широкого вибору.

Запрошуємо завітати та ознайомитися із новою колекцією суконь 2020 року.

Також, в салоні-магазині «Феєрія» Вас чекає неймовірний вибір будуарної білизни для ранку нареченої. Мереживні пеньюари та шовкові халатики можна взяти в оренду чи придбати.

До речі, ціни на наші товари лояльні та дозволять вам обрати розкішну сукню за дуже привабливою ціною.

Окрім весільних суконь, «Феєрія» пропонує придбати стильні весільні аксесуари ручної роботи, що доповнять ваш образ, нададуть йому завершеності.

«Феєрія» цінує та любить своїх відвідувачів, дбає про них, саме тому у нас панує привітна, затишна атмосфера, яка спонукає до неквапливого вибору саме тієї єдиної, неповторної та особливої, сукні.

Відгуки