Салон-перукарня "Модна пані"

Модна пані - фото
вулиця Івасюка, 34
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 20:00Без перерви
Нд10:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Сьогодні світ бездоганної краси і турбота про ваше здоров'я — це наша робота.

Майстри салону-перукарні «Модна пані» — досвідчені фахівці своєї справи і творчі, креативні люди, які не тільки стежать за модою та інноваціями індустрії краси, а й створюють її самі. 

Ми дбаємо про те, щоб результат не тільки виправдовував, але й перевершував очікування клієнтів. Для нас важливо, щоб кожен клієнт після візиту до нас отримував тільки позитивні емоції. У своїй роботі ми використовуємо професійне обладнання та косметичні засоби, адже певні, що це гарантія якісно наданих послуг та впевненості в безпеці всіх проведених процедур.

Регулярно майстри «Модної пані» підвищують свій професійний рівень на відповідних тренінгах, семінарах та майстер-класах.

Важливий напрям роботи салону-перукарні «Модна пані» — ведення курсів перукарського мистецтва, манікюру та педикюру. Навчання проводить чемпіонка та призерка чемпіонатів по манікюру та педикюру Савчин Наталія. Наші курси дозволять вам опанувати тонкощі й нюанси фахової майстерності, здобути нову, цікаву й перспективну професію.

У нашому салоні ми втілюємо кращі тренди перукарського мистецтва, нігтьової естетики, водночас, приділяючи особливу увагу якості та безпеці наших послуг. Головна наша мета — створювати красу, враховуючи індивідуальні потреби наших клієнтів.

Салон-перукарня «Модна пані» пропонує:

  • манікюр;
  • педикюр;
  • нарощення вій;
  • різні види перукарських послуг;
  • різні види масажу.

Відгуки