Сервісний центр "Лотос"

Лотос - фото
вулиця Вовчинецька, 223
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 Сервісний центр по ремонту побутової техніки «Лотос»пропонує якісні послуги з ремонту побутової техніки ТМ "LG", "Samsung" та ін .

Довірте свої побутові прилади і свої проблеми в надійні руки, і ваша, відремонтована техніка (швидко, а найголовніше - якісно) прослужить вам довгі роки, буде працювати як нова.

Будь-які послуги з ремонту побутової техніки здійснюються на найвищому рівні - ми гарантуємо якість результату, швидкість і надійність.
  • Наші майстри виконують будь-які послуги, чи потрібно вам виконати ремонт побутової техніки або підключення, чи зробити дрібний ремонт, який не стосується заміни запчастин, або ж провести складний ремонт холодильника, або пральної машини - ми виконуємо будь-яке завдання.
  • Виконуємо ремонт техніки на дому, завдяки чому клієнт економить час на доставці виробу в майстерню. Важливо відзначити, що наша компанія працює з будь-якими видами техніки: як з окремими одиницями, так і з вбудованими приладами, незалежно від розмірів і марки виробника.
  • Наші фахівці використовують тільки оригінальні запчастини для ремонту побутової техніки, які рекомендують виробники, адже гарантійні запчастини ідеально підходять, і продовжують термін служби вашого пристрою.
  • Довірте ремонт побутової техніки нашим професіоналам. Гарантована якість результату, швидкість і надійність.

Якщо вам потрібний недорогий і професійний ремонт побутової техніки ласкаво просимо до нас.
 

Відгуки