Спортивний клуб "HAZARD"

HAZARD - фото
вулиця Василя Симоненка, 11а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт07:00 - 23:00Без перерви
Сб07:00 - 20:00Без перерви
Нд08:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Спортивні заняття, фізична активність мають неймовірно позитивний вплив на наш організм. Оздоровлення, омолодження, покращення контурів тіла, підвищення витривалості, сили — це лише деякі з великого переліку переваг, які дають нам регулярні фізичні вправи. Не варто забувати й психологічну складову — заняття розвантажують наші думки, наповнюють енергією, позитивними емоціями, вірою в себе та свої сили.

Для повноцінних та корисних занять нам обов’язково потрібне відповідне приміщення і спортивний клуб «HAZARD», який нещодавно відсвяткував своє відкриття, гостинно запрошує завітати та долучитися до нашої команди шанувальників активного й здорового способу життя.

Ми пропонуємо відмінні умови та нове, просторе, оснащене необхідними тренажерами й атрибутами для повноцінних занять, приміщення. Ви можете обирати заняття до душі — вас чекає фітнес-центр, сучасний тренажерний зал, досвідчені тренери та інструктори, професійне американське обладнання (тренажери) TechnoGym і LifeFittness.

Головною спеціалізацією клубу «HAZARD» є бойові мистецтва — унікальні та давні бойові традиції, що допоможуть не лише опанувати навички, а й підвищать вашу витривалість, силу та покращать швидкість реакції.

Вагомим напрямком роботи спортивного клубу «HAZARD» є соціальний проект для дітей віком 7-14 років — ми запрошуємо безкоштовно займатися бойовими мистецтвами у наших секціях. Таким чином, ми допомагаємо виявити здібних, талановитих  дітей, дати змогу їм розкривати свої природні здібності.  

Спортивний клуб «HAZARD» пропонує сервіс високого рівня та фахову допомогу висококваліфікованих тренерів.

Відгуки