Страхова компанія "UNIQA"

UNIQA - фото
вулиця Чорновола, 7, офіс 106
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт09:00 - 18:00Без перерви
Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Шановний клієнт!

Страхова компанія «UNIQA Insurance Group» працює в Австрії з 1811 року та займає провідні позиції на ринках Центральної І Східної Європи.

«UNIQA Insurance Group» є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках в Австрії, Центральній та Східній Європі. 20 тис. Співробітників і ексклюзивних партнерів «UNIQA Group» обслуговують понад 10 млн. клієнтів у 18 країнах. «UNIQA» є другою за величиною страховою групою в Австрії з часткою ринку близько 22%. «UNIQA Insurance Group» визнана найбільш надійною страховою компанією Австрії, якій довіряють клієнти (за версією Readers Digest, 2003-2017 рр).

В Україні представлена двома компаніями – «УНІКА Страхування» і «УНІКА Життя», які протягом 24 років пропонують своїм клієнтам різні види ризикового страхування та страхування життя.

«УНІКА» на постійній основі входить до ТОП-3 Рейтингу компаній України, інвестує кошти в передові технології, вдосконалює наявні та розробляє нові продукти й сервіси, за рахунок чого клієнти отримують максимально сучсні рішення в галузі страхування.

Відгуки