Студія англійської мови "LalaEnglish"

LalaEnglish - фото
вулиця Олександра Довженка, 47
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Застарілі методики вивчення англійської, що базуються на книжковій інформації та майже не використовуються у реальному житті — порожня витрата часу і неоціненного ресурсу дитини! Тому ми створили принципово нову програму, яка імітує життєві ситуації, дозволяє освоїти іноземну мову природним шляхом, яка направлена на розвиток дитини як особистості!

Студія англійської мови «LalaEnglish» пропонує унікальний підхід у вивченні англійської мови для дітей та підлітків, аналоги якому складно знайти на ринку мовних послуг. Допоможемо дитині легко та впевнено заговорити англійською, розвинути її особистість та розкрити потенціал.

Згідно з віком вашої дитини підберемо основний курс та підсилимо його інтенсивами наших попередніх програм. Разом із цим, ваша дитина обирає хобі, що доповнюватимуть основні уроки з вивчення мови. Методика нашої мовної студії допоможе дитині відчувати мову, розуміти її принципи інтуїтивно, через різні життєві ситуації.

Наші переваги:

  • Кваліфіковані викладачі.
  • Авторська дієва методика.
  • Індивідуальні та групові заняття, уроки та хобі офлайн і онлайн.
  • Групи до 10 дітей.
  • Перше заняття – безкоштовно.

Пропонуємо групові та індивідуальні заняття та наступні курси відповідно до віку дитини:

  • 1-3 роки: FunnyLife Course. Малеча навчиться пізнавати світ разом із досвідченими викладачами через захопливі ігри та цікаві завдання англійською. Так, курс включає багато активностей: ігри, співання пісень, різноманітний крафт тощо.
  • 4-5 років: ICan Course. Цей курс складається з ігор та активних завдань, але вже із додаванням хобі дитини англійською на вибір: спортивних вправ, театральних постановок чи інших видів творчості (малювання, рукоділля тощо). Можливі три варіанти занять, залежно від вподобань дитини. Також в цьому курсі додаємо описи предметів та людей, навчаємося разом висловлювати та описувати почуття й емоції, власні думки дитини.
  • 5,5-7 років: IKnow Course. Ця програма розширюється шляхом додавання завдань на читання, писання, також використовуємо презентації, картки, різноманітні візуальні ігри.
  • 7-10 років: DreamBig Course. Тут основний курс та хобі дитини доповнюється уроками з носіями мови. Учні багато розмовляють, читають та пишуть англійською про свої мрії, вони вчаться усвідомлювати власні бажання і захоплення. Також на цьому етапі вводимо велику кількість інтерактивних ігор.
  • 10-12 років: JustBeCool Course. На цьому курсі діти усвідомлюємо як круто бути особливим, вони вивчають інформацію про цікавих, неординарних і сильних особистостей. Спілкуємося з дітьми на досить дорослі та серйозні теми, говоримо про різне та висловлюємо непопулярні думки.
  • 12-14 років: JustBeU Course. На цьому етапі дорослішання підлітки починають активно шукати себе, своє місце у соціумі. Саме тому на цьому курсі ми опрацьовуємо теми щодо людей-лідерів, про їхній шлях та успіх, про їхні перемоги. Працюємо з авторськими матеріалами у вигляді настільних ігор та карток, спеціально розроблених презентацій та різноманітних онлайн-додатків.
  • 14-16 років: MySkill Course. На цьому етапі життя діти відчувають гостру потребу бути визнаним. Разом із цим у них доволі непростий період складання іспитів, підготовки для вступу до ВНЗ. Вони обирають свій майбутній шлях практично дорослої людини. Тому наші вчителі розробили для них уроки, які включають вправи, ігри та проєктні завдання на такі теми як відповідальність і правильна постановка цілей, організація дозвілля та навчання, взаємовідносини, життєві принципи та пріоритети.

Відгуки