Сімейна офтальмологія "FOCUS"

FOCUS - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 164
(ЖК "Липки")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Офтальмологічна клініка — це сучасний медичний заклад, спеціалізований на діагностиці та лікуванні різних захворювань і проблем, пов'язаних зі здоров'ям очей. Наша клініка пропонує високоякісну офтальмологічну допомогу та послуги для пацієнтів усіх вікових груп (дітей, дорослих, людей похилого віку).

Основні особливості нашої клініки:

  1. Досвідчена команда офтальмологів. Наша команда складається з кваліфікованих офтальмологів з великим досвідом у сфері офтальмології, дитячого та дорослого профілю.
  2. Сучасне обладнання. Ми використовуємо передове обладнання та технології для точної діагностики та лікування різних захворювань очей.
  3. Широкий спектр послуг. Наша клініка пропонує послуги з компʼютерної діагностики зору, діагностики глаукоми, діагностики та лікування захворювань сітківки, переднього відрізка ока та інших офтальмологічних процедур.
  4. Дбайливий підхід до пацієнтів. Ми ставимо пацієнтів на перше місце і забезпечуємо їм комфортне та дбайливе обслуговування на кожному етапі лікування.
  5. Профілактика та освіта. Ми прагнемо підвищити свідомість пацієнтів про важливість догляду за зором і надаємо рекомендації щодо профілактики захворювань очей.

Наші офтальмологи:

  • Петраш Оксана Іванівна — дорослий/дитячий лікар-офтальмолог, 12 років медичного стажу.
  • Іваночко Уляна Василівна — дорослий лікар-офтальмолог.
  • Вдовиченко Альона Вікторівна — дитячий лікар-офтальмолог.

Завдяки цим факторам, наша офтальмологічна клініка є місцем, де ви можете отримати якісну медичну допомогу для збереження і відновлення вашого зору.

Відгуки