ТОВ "Аудит-сервіс інк"

Аудит-сервіс інк - фото
вулиця Богдана Лепкого, 34, офіс 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Провідні позиції на українському ринку аудиторських послуг займає ТОВ «Аудит-сервіс ІНК».

Підприємство працює на підставі Свідоцтва про внесення в реєстр аудиторських фірм та аудиторів. Діяльність ТОВ «Аудит-сервіс ІНК» застрахована в страховій компанії «АСКА». Нашими фахівцями розроблено і впроваджено у виконання унікальну систему конфіденційного зберігання інформації та документів замовників аудиторських послуг.

Важливу складову нашої роботи займають аудиторські послуги. Працюємо з великими підприємствами та організаціями. Надаємо професійну допомогу досвідчених, відповідальних, висококваліфікованих спеціалістів.

Переваги діяльності нашого підприємства в сфері аудиту: довіра партнерів та інвесторів, використання передових технологій, залучення кваліфікованого персоналу, досвід роботи.

Сфера послуг ТОВ «Аудит-сервіс ІНК» включає:

  • корпоративні та індивідуальні навчання Міжнародних стандартів фінансової звітності;
  • консалтинг — надаємо фахову допомогу керівникам підприємств та управлінському персоналу щодо організації роботи та успішного розвитку діяльності компанії;
  • ведення бухгалтерського обліку компаній: підготовка звітності, облік банківських та касових операцій, податковий облік, нарахування заробітної плати, складання статистичної звітності та ін.;
  • аудит — незалежна оцінка, що покликана зменшити інформаційний ризик для користувачів фінансових звітів.

Відгуки