ТОВ "Домофонсервіс-Захід"

Домофонсервіс-Захід - фото
вулиця Тичини, 8а, офіс 151
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Домофонна система — серйозна гарантія вашого спокою та комфорту удома чи на роботі. Це обладнання — сучасна, високотехнологічна електронна система, яка дозволяє здійснювати аудіо-відео зв’язок між внутрішнім та зовнішнім простором приміщення. Це гарантує необхідний мінімальний рівень захисту від стороннього проникнення. Погодьтеся, це суттєва перевага.

ТОВ «Домофонсервіс-Захід» пропонує послуги встановлення та сервісного обслуговування домофонів та встановлення трубки у квартирі.

Наші фахівці підберуть оптимальний пристрій, орієнтуючись на ваші потреби та вимоги. Обираючи необхідну модель, зважаємо на такі характеристики, як якість звуку, зображення, розмір дисплею, обсяг пам’яті, потужність динаміка, наявність чи відсутність трубки та інші параметри.

ТОВ «Домофонсервіс-Захід» — це колектив досвідчених фахівців, які гарантують своїм клієнтам відмінний рівень сервісу, технічну підтримку, гарантійне та післягарантійне обслуговування, налаштування обладнання. Обов’язково перевіряємо встановлене обладнання та даємо рекомендації щодо експлуатації.

Оскільки ми співпрацюємо з перевіреними виробниками, гарантуємо довговічність та надійність замовленого у нас обладнання.

Відгуки