ТОВ "Богдан-Авто Івано-Франківськ"

Богдан-Авто Івано-Франківськ - фото
шосе Калуське, 6
+38 (0342) 50-60-75 (Бухгалтерія)
+38 (0342) 50-60-65 (Відділ запчастин)
+38 (0342) 50-60-80 (Автосалон)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
+38 (0342) 50-60-70 (Автосалон)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
Нд10:00 - 14:00Без перерви

Інформація

Автоцентр «Богдан-Авто Івано-Франківськ» входить в структуру одного з основних операторів українського автомобільного ринку Національного Автодиллера «Богдан-Авто Холдинг».

Лідируючі позиції в автомобільному бізнесі завойовані завдяки комплексному і професійному співробітництву, як з вітчизняними, так і зарубіжними автовиробниками.

У структуру мережі входять дилерські підприємства по всій території України, які займаються продажем і сервісним обслуговуванням автомобілів Hyundai, Great Wall, Jac, Skoda, Citroen, Subaru, UZ Daewoo, Lada, Lifan, автобусів Богдан, комерційної автотехніки Hyundai.

Стати правильним і впевненим вибором кожного клієнта — мета нашої компанії.

НАШІ ЦІННОСТІ:

Довіра: найвища цінність, яку ми отримуємо від наших клієнтів. Кожен автомобіль, придбаний і обслужений в нашій мережі, говорить про те, що нам довіряють. Довіра — головна складова нашого успішного бізнесу.

Якість: з року в рік ми встановлюємо собі нову планку якості сервісу і досягаємо її.

Професіоналізм: тільки команда професіоналів може забезпечити компанії успішну роботу і перемоги в конкурентній боротьбі, тому в нашій компанії немає випадкових людей. Кожен співробітник — професіонал своєї справи, який прагне до високих показників у своїй діяльності і володіє безцінним досвідом.

Лідерство: ми прагнемо бути кращими на ринку. Для цього кожен день наші співробітники докладають всі свої зусилля і домагаються нових високих результатів, які забезпечують компанії динамічний і впевнений розвиток, а також своєчасне реагування на зміну ситуації на ринку.

Доступність і зручність: ми прагнемо бути ближче до кожного і для цього розвиваємо свою регіональну мережу. Наші представництва відкриті по всій території України. Купуючи автомобіль, клієнт отримує якісне сервісне обслуговування за дисконтною програмою "Акумулятор" по всій території України в мережі сервісних станцій.

ПРИНЦИПИ НАШОЇ РОБОТИ:

Всі наші рішення і дії засновані на інтересах клієнта. Ми несемо велику відповідальність перед нашими клієнтами, тому виконуємо свою роботу оперативно і якісно;

Ми орієнтовані на довгострокові відносини з клієнтами, тому індивідуальний підхід до кожного лежить в основі нашого взаємовигідного партнерства;

У нашій роботі з клієнтами і колегами ми дотримуємося ділової етики, заснованої на добрих і продуктивних взаєминах один з одним;

Якісний сервіс в нашому розумінні — це надання послуг високої якості на всіх етапах взаємодії з клієнтом.

Відгуки