Театр-студія "Гротеск"

Гротеск - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 90
(Школа №23)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд14:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Мрії про сцену супроводжують вас вже тривалий час? Ви прагнете знайти вихід своїй творчій енергії, акторським пориванням та прагненням? Не варто відмовлятися від цих мрій. Може саме так ви знайдете те, що вас надихатиме?

Вас запрошує театральна студія «Гротеск». Ми проводимо набір на курси акторської майстерності, ораторського мистецтва та риторики для дорослих (від 16 років) та пропонуємо послуги досвідчених і талановитих педагогів, майстрів акторського мистецтва, які допоможуть виявити ваші приховані таланти та здібності. 

Якщо ви:

  • мрієте стати актором;
  • відчуваєте в собі творчі задатки і хочете їх розкрити;
  • вже спробували себе в цій професії та бажаєте поглибити отримані знання;
  • просто бажаєте гарно провести час та знайти однодумців, друзів.

...щиро запрошуємо до нас. Гарантуємо море неповторних емоцій та позитивних вражень.

Завдяки нашим заняттям ви набудете неабиякої впевненості в собі, навчитеся контактувати із незнайомими людьми, подолаєте страх сцени та публічних виступів.

Погодьтеся, це дуже важливо для сучасної дорослої людини.

Окрім того, театральна студія «Гротеск» допоможе охочим людям подолати чимало різноманітних комплексів та страхів — фізіологічних та психологічних.

Досвід перевтілення в іншу особу навчить вас грати різноманітні ролі, володіти своїм голосом та тілом, а головне — навчить керувати власними емоціями та занурить в цікавий й безмежний, творчий театральний світ.

Запрошуємо!

Відгуки