Тенісний клуб "Карпати"

Карпати - фото
вулиця Українських Декабристів, 45
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Теніс — це цілий світ краси, гармонії та здоров’я. Він допомагає розвивати координацію рухів та реакцію. Він вчить філософії життя, вчить не тільки перемогам, але й програшам, котрі гартують характер. Теніс в наші дні можна сміливо назвати одним з найпопулярніших видів спорту в світі. Великий теніс дозволяє підтримувати чудову фізичну форму, адже ця гра розвиває різні групи м'язів, координацію, тренує дихання.

Основна ідея створення тенісного клубу «Карпати» — це об'єднати спорт, здоров'я, красу і відпочинок, розмістивши їх на одній мальовничій території з комфортом і затишком. Заглянувши до нас хоча б один раз, ви точно оціните наш формат відпочинку. Тенісний клуб «Карпати» — це місце, де можна відпочити з користю для здоров'я, отримавши масу емоцій від розважальної програми. Ми подбали про те, щоб кожен, приїхавши до нас, знайшов заняття до душі!

Для охочих навчитися техніці та іншим премудростям гри у нас є тренери, які працюють як з групами, так і індивідуально.

Для дітей — набір в дитячі групи для навчання і тренувань. Для навчених і досвідчених тенісистів — гідні умови для тренувань і багатий вибір партнерів високого рівня. А для тих, хто прагне до подальшого підвищення майстерності — спеціальні заняття під керівництвом тренера.

Тенісний клуб «Карпати» пропонує:

  • Оренду кортів: критого та відкритого типів. Маємо 4 відкритих корта та 1 в приміщенні. Працюємо цілодобово без вихідних. Ціна включає в себе: 1 годину гри, душ, роздягальню. Замовляти потрібно завчасно за номером: 097 668 64 63 — Ігор Петрович.
  • Послуги тренера з індивідуальних занять. Домовлятись потрібно завчасно за номером: 097 668 64 63 — Ігор Петрович.
  • Дитячі групи від 3 до 18 років.
  • Кафе-мотель (цілодобово). В нашому кафе вас очікує піца, запашна кава та чай. Мотель працює для учасників змагань з тенісу.
  • Сауна. Ціна за 1 годину з особи.

Відгуки