ТзОВ "КП Стандарт-ІФ"

КП Стандарт-ІФ - фото
вулиця Українських Декабристів, 45
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Мрієте про власне житло? Ми втілимо ваші бажання в реальність. Компанія «Стандарт ІФ» пропонує затишні просторі квартири в сучасних житлових комплексах. Житло уже перебуває «на стадії будівництва». Що це означає для вас? Те, що зовсім скоро ви стане власником омріяної квартири.

Чому ви можете нам довіряти й купувати житло у нас? Наші переваги:

  • Наша компанія — забудовник з бездоганною репутацією. Впродовж багатьох років ми продали квартири та котеджі тисячам людей, які радо підтвердять вам те, що співпраця з нами була для них максимально прозорою та вигідною.
  • Ми не економимо на вашому комфорті: чітко дотримуємося передбачених норм і стандартів під час планування та будівництва житла, використовуємо першокласні матеріали та суворо контролюємо роботу будівельників;
  • Будуємо житло для людей: поруч з нашими житловими комплексами магазини, кафе, дитсадки, зупинки громадського транспорту та безліч інших потрібних для вашого комфорту речей.
  • У нас житло можуть придбати люди з різними потребами й можливостями: житлові комплекси нашої компанії розташовані в кількох населених пунктах (Рівне, Івано-Франківськ), пропонуємо квартири в багатоповерхівках (Сучасний житловий комплекс «Вишневий» у Франківську або житловий комплекс у Рівному «Рівненська Брама»), житло в елітних будинках клубного типу (Елітний 4-х поверховий житловий будинок клубного типу в місті Івано-Франківськ), оригінальні  котеджі для поціновувачів тиші й особливого затишку. 

Купуйте першокласне житло у перевіреного забудовника та впевнено крокуйте до свого успіху й комфорту! Щоб дізнатися більш детальну інформацію, телефонуйте чи заходьте до нашого офісу.

Відгуки