Фотограф "Кіпещук Лілія"

Кіпещук Лілія - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Я не зупиняю час, але я можу зупинити миті, особливо саме ті «приємні миті» в маленькій, але такій важливій фотографії. Я допоможу створити вашу казку кохання, сім’ї чи будь-якої важливої події, яку відтворю за допомогою стильних та оригінальних ілюстрацій. І саме вона стане тією важливою історією, яка наповнюватиме ваше серце приємними спогадами, як тільки ви почнете переглядати фотознімки знову і знову.

Дарувати радість — просто. І я це знаю, адже кожного разу, коли мені доводиться проводити фотозйомку, я бачу безліч різних людей, але однаково щасливих. І саме це допомагає мені створити «свою історію» для кожного: з маленькими, але важливими деталями, аксесуарами, зображеннями та ідеями. Я намагаюсь зробити кожну зйомку оригінальною, стильною та комфортною для вас. Ми проговоримо всі деталі фотозйомки: місце локації, вбрання, аксесуари та ваші побажання. Я з радістю поєднаю, навіть, найоригінальніші та найкреативніші ідеї докупи, щоб створити справді якісне фото, яким ви захочете ділитись з близькими. Адже саме так, вам вдасться створити для себе той світ, про який ви мріяли, або який хотіли б зберегти якомога довше.

Ми знаємо, що наші діти дуже швидко ростуть — не завжди батькам вдається запам’ятати найважливіші дні дитинства малюка. Але це буде простіше, якщо ми організуємо «теплу», «енергійну» та незвичну фотосесію для діток, чи всієї сім’ї. Гарантую, що це буде не просто красиво, але й цікаво та мега-позитивно.

Все, що вам потрібно — бажання фотографуватись, гарний настрій і тільки позитивні думки. Про решту — подбаю я.

Відгуки