Фотограф "Олекса Бутчак"

Олекса Бутчак - фото

Інформація

Весілля — це створена вами казка. При будь-яких інших обставинах люди рідко витрачають таку силу-силенну грошей і зусиль на організацію заходу. Ця подія заслуговує всього найкращого: найкрасивішої сукні, найчудовіших каблучок, «найбукетнішого» букету, смачного торта, всього най-най ... І, звичайно ж, одного з кращих весільних фотографів. Адже хто, як не він, допоможе вам згадати цей чудовий день у всіх деталях і свої відчуття саме тоді. І не тільки на наступний день, а ще й багато-багато років по тому!

Справжній весільний фотограф — це той, хто ... не просто «наклацає» та відретушує пару десятків вдалих кадрів. Це той, хто зуміє відчути саме вас і ваш настрій і «заморозить» все це для вас на довгі роки. Адже так часто буває, що ми дивимося на знімки, — красиві, якісні, яскраві — але вони не викликають абсолютно ніяких емоцій. Так не повинно бути!

Про чудесний день у вашому житті завжди нагадають шикарні фотографії. Висока кваліфікація, великий досвід, індивідуальний підхід, творчий погляд і креативні ідеї дозволять мені прикрасити ваш весільний фотоальбом неповторними шедеврами.

Адже ви впевнені в тому, що ваше весілля заслуговує фотографа, який «запам'ятав» його для вас в кращому світлі? Ви не готові ризикувати, попросивши когось із друзів зняти його на свій айфон? Теж вважаєте, що кожен повинен займатися своєю справою? Тоді ви за адресою — професійна весільна зйомка і є моя улюблена справа. Фотографія для мене — це тільки можливість зібрати матеріал для реалізації ідей моєї уяви. Я тішусь від речей, які оточують мене в моєму повсякденному житті і від їх особливостей. Кожен новий проект — це новий поєдинок і моя мета — реалізувати його якомога реалістичніше.

Послуги:

  • фотограф весіль і урочистих подій;
  • співпраця з різними івент -агенствами.

Відгуки