Жіноча студія "Амазонки"

Амазонки - фото
вулиця Василя Симоненка, 45
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Чт,Пт19:00 - 20:00Без перерви
Ср,Сб,НдВихідний
вулиця Станіславська, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн08:00 - 08:45Без перерви
Вт,Чт,Пт,Сб,НдВихідний
Ср19:15 - 20:00Без перерви

Інформація

Жіноча студія «Амазонки» проводить заняття із Zumba фітнесу для всіх охочих, незалежно від віку, комплекції та фізичної підготовки. Ці заняття чудово загартовують характер і волю, тренують серцево-судинну систему (кардіо навантаження) та м'язи (силові вправи).

Що таке Zumba (зумба) fitness і чому вам варто це спробувати?

Тренування підвищують витривалість, покращують координацію, гнучкість та спритність, пластичність і відчуття ритму, вчать красиво рухатися та підвищують рівень працездатності та самооцінки.

Як результат — маса позитивних емоцій, відмінне самопочуття, позбавлення від зайвої ваги, стресу і напруги, а шалена енергетика та унікальна атмосфера тренувань є джерелом ендорфінів, енергією щастя і задоволення.

Різноманітні комбінації рухів та енергійна музика створюють атмосферу запальної вечірки! В основі програми Zumba fitness використовується нескладна хореографія, легка для запам'ятовування та відтворення. А ритмічна музика примусить будь-кого танцювати із задоволенням!

Динамічна й захоплююча суміш іспанських ритмів (меренге, сальса, кумбія, реггетон, фламенко) та латиноамериканської чуттєвості (самба, ча-ча-ча, румба, бачата) в поєднанні з елементами арабських та індійських танців утворюють екзотичний коктейль гарячих мелодій!

За одне тренування ви зможете спалити 400-800 калорій. Все залежатиме від інтенсивності програми запропонованої вам інструктором Zumba fitness і Вашої самовіддачі в тренуваннях.

Спробуйте Zumba fitness з жіночою студією «Амазонки».І нехай тренування принесуть вам радість!

Відгуки