UDEN-S

UDEN-S - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Автономне електричне опалення «UDEN-S» — наші клієнти економлять на опалені до 60%!

Якою має бути сучасна система опалення? Вона створює у приміщенні дуже приємну, комфортну атмосферу навіть у сильний мороз, при цьому займає мінімум місця і легко керується. У кожній кімнаті забезпечується своя, індивідуальна температура, а від витрат на обігрів не потерпає сімейний бюджет. Втілити у життя цю ідею доволі просто.

Автономне електроопалення «UDEN-S» позбавлене недоліків традиційних обігрівачів і, працюючи всього 5-7 годин на добу, забезпечує потрібний температурний режим за мінімальних витрат електроенергії.

Наше підприємство є офіційним представником «UDEN-S».  

Переваги системи інфрачервоного опалення UDEN-S:

  • однакові за витратами, але в 1,5 рази дешевші в установці, ніж газові котли, в 1,5 рази економніші від конвекторів, електричних котлів і калориферів та мінімум у 3 рази економніші, ніж центральне опалення;
  • відрізняються приємною вартістю навіть на обігрівачі преміум-класу;
  • відмінно забезпечують як основний, так і додатковий обігрів будь-яких приміщень — від квартир, будинків, офісів до великих торгових центрів і бюджетних установ;
  • створені виключно з природних матеріалів і абсолютно безпечні для вас і ваших дітей;
  • мають надійну гарантію 5 років, адже ми впевнені у своїй продукції;
  • дозволяють підібрати обігрівачі для будь-якого інтер'єру, навіть з вишуканим дизайном.

Для особняків є можливість використання спеціального тарифу на електроопалення, що є більш економним! Пропонуємо безкоштовну доставка по місту і в будь-яку точку країни через Нову пошту чи іншу службу доставки.

Відгуки