ТзОВ "Віо-Транспорт"

Віо-Транспорт - фото
вулиця Пасічна, 35д
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

ТзОВ «Віо-Транспорт»- перспективна, динамічно розвиваючатранспортна компанія з вантажоперевезень, що надає весь спектр послуг з доставки та обробки вантажів різного призначення.

Ми допоможемо вам забути про головний біль через порушення термінів доставки і умов складського зберігання вантажів, скоротити транспортні витрати і зосередитися на профільному бізнесі.

«Віо-Транспорт»здійснює вантажні перевезення по всій Україні, та країнах Прибатлтики і Європи, тому будь-який ваш вантаж, незалежно від його габаритів і відстані, буде вчасно доставлений одержувачу.

       Що ми робимо

Ми швидко, надійно і якісно доставляємо вантажі в усі міста України, та по Європі і Прибалтиці, а також виконуємо внутрішньоміські вантажоперевезення по Івано-Франківську, області та іншим містам. У розпорядженні нашої транспортної компанії великий парк машин, що дозволяє виконувати паркан вантажу вже в день подачі заявки. Ми дбайливо і швидко доставляємо відправлення.
Ми не просто надаємо всі послуги транспортних компаній, швидко, вигідно і безпечно доставляючи будь-які вантажі. Ми прагнемо кожну доставку зробити зручною і комфортною для клієнта, враховуючи його графік робіт і особливості бізнес-процесів.«Віо-Транспорт» бере на себе вирішення будь-яких проблем, які супроводжують вантажні перевезення, надаючи замовнику можливість отримати весь комплекс  транспортних послуг в одній компанії.

Відгуки