Освітня агенція "Європейські стандарти, ТМ"

Європейські стандарти, ТМ - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Будь сміливим — світ чекає на тебе!

Працюй, навчайся, подорожуй у США та Європі за міжнародною програмою культурного обміну Au-Pair від агенції «Європейські стандарти»!

Що таке Au-Pair?

Au-Pair — це програма культурного обміну міжнародного рівня та ваш шанс подорожувати, суттєво економлячи кошти. Ви стаєте компаньоном приймаючої сім'ї в США або Європі, якій допомагаєте виконувати нескладні домашні обов'язки - догляд за дитиною, прибирання, наведення ладу в помешканні, а також ділитеся знаннями про свою країну. В обмін на це, Ви отримуєте унікальну можливість без великих фінансових витрат подорожувати, досліджуючи країну перебування, відвідувати мовні курси, вивчати культуру, звичаї.

Основні переваги програми Au-Pair від агенції «Європейські стандарти» це:

  • Зручна й швидка реєстрація;
  • «Кишенькові» гроші щомісяця (наприклад, у США - 195,75$ на тижень);
  • Суттєва економія транспортних витрат (наприклад, переліт до США повністю оплачується приймаючою родиною);
  • Надзвичайно доступне вивчення іноземних мов (наприклад, у США приймаюча родина виділяє 500$ для відвідування мовних курсів, а в деяких приймаючих сім'ях вам компенсують 100% вартості курсів коледжу! До того ж, ви постійно знаходитесь у середовищі, де в режимі «нон-стоп», без зайвих зусиль поліпшуєте свої навички спілкування іноземною мовою);
  • Безоплатне проживання (повний пансіон із 3-ьох разовим харчуванням);
  • Гарантовані вихідні та відпустка;
  • Нові подорожі, враження, відкриття, друзі!

Чому саме «Європейські стандарти»?

  • Програма Au-Pair від агенції «Європейські стандарти» є доступною кожному. Вам дуже зручно співпрацювати з нами — на початковому етапі не потрібно їхати за сотні кілометрів, витрачаючи гроші на дорогі квитки. Ви просто заповнюєте реєстраційну форму на сайті агенції www.aupair-es.com.ua (верхнє меню сайту). Як тільки ми її отримаємо — вам одразу ж будуть відправлені необхідні для участі документи та анкети.

Основне:

  • У нас вигідні умови оплати. З кандидатів програми «Au-Pair у Європі» передоплату ми не беремо, а кандидати «Au-Pair в США» на початковому етапі вносять лише 50$. Повна сума сплачується лише після отримання запрошувальних документів (Au-Pair у Європі) або отримання візи J-1 (Au-Pair в США).
  • Всі наші учасники йдуть у посольство повністю підготовленими. Детальніше про ціни й умови оплати — в розділах «Au-Pair в США» та «Au-Pair у Європі» на нашому сайті.

Заощаджуй кошти, а не емоції! Завітайте на сайт агенції "Європейські стандарти" або зверніться до координаторів програм, та дізнайтеся про інші переваги програм Au-Pair.

Відгуки